Een super gaaf, persoonlijk cadeau met diepgang!

Goede kwaliteit, snelle levering, kortom: ik beveel het iedereen aan!

Mooi assortiment en fijne service

Mooie mokken en goede service toen PostNL het liet afweten.

Mooie en leuke spullen met een extra waarde

Je blijft keurig op de hoogte van de status van de bestelling Het is keurig verpakt en ziet er verzorgd uit Er is aandacht aan besteed Bij de laatste bestelling had ik een aantal mokken besteld, bij iedere mok zat een leuk lief kaartje met een beschrijving hoe schoon te maken Dat zijn de kleine dingetjes die het speciaal maken

Tevreden

Ik bestelde een sleutelhanger De site gaf aan dat die op voorraad was, maar dit was even niet het geval. Ik vond het contact, wat ze meteen mij maakte, prettig. Reageerde snel en persoonlijk Uiteindelijk is de sleutelhanger zsm opgestuurd, Was maar een paar dagen na de bestelling Dus ben erg tevreden

Bestelling gedaan, snelle levering. Poster die binnenkwam was niet goed. Één belletje en het werd opgelost. Duidelijke communicatie, goed voor elkaar.

Prachtige producten op tijd in huis!

Ik hou echt van de producten van DagelijkseBroodkruimels. Ze zijn prachtig! Ik had ze de volgende dag al direct in huis, daarna nog wat geretourneerd, en ook het geld had ik bijna direct op m'n rekening staan. Heel fijn en goede service!

Leuke spullen, goede service!

Mooie serveerplank besteld.

Nooit beschaamd

Keurige levering van een prachtige ring die ik als weduwe mooi ga dragen want “nooit alleen”!

Foutief geleverde producten

Ik had twee hangers besteld (hart) die ik op de trouwdag van mijn oudste dochter op 11-7 aan mijn twee dochters wilde geven. Ik kreeg echter twee hangers met een kruis... ook mooi, maar niet voor de bruiloft. Ik heb inmiddels twee mails naar de klantenservice gestuurd maar nog geen reactie ontvangen.

Mooie spullen maar jammer dat er altijd zoveel karton en plastic gebruikt wordt bij online bestellin

Alles snel en overzichtelijk geregeld

Voor mijn kleindochter die in een indentiteit crisis zit Ze was er onwijs blij mee

Top geregeld

Ik kreeg de verkeerde bedel en kreeg na een mailtje de goede toe gestuurd en een retour doosje voor de andere bedel... Echt top geregeld!!!

Snelle levering en geweldige producten

De bestelling was binnen de aangegeven levertijd op het juiste adres. De producten (kaart, sleutelhanger en boek) waren zorgvuldig ingepakt.

Nette en snelle verzending

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. En wordt netjes verpakt en snel geleverd.

Mooie betekenisvolle producten

Mooie kaarten besteld, snel bezorgd en goed verpakt.

Heel tevreden.

Na een snelle levering mocht ik mijn mooie ketting, armband en 2 hangers ontvangen. Mooie fijne sieraden, die prettig dragen. Ik ben er heel blij mee.

Helemaal prima!

Mooie en duidelijke website. Het pakketje was zeer mooi (cadeautje op zich!) en de gouden oorbellen voldeden aan de verwachting. Ik ben blij dat ik voor de kleinere oorring heb gekozen omdat die (in mijn beleving) beter bij de grootte van de hanger past. Ik ben erg tevreden over mijn bestelling :-)

Snelle service, prachtig bedeltje

Heel mooi bedeltje besteld en snel geleverd door Dagelijkse Broodkruimels.super service Helaas is het ringetje aan het bedeltje een beetje slap waardoor het snel van het kettinkje afgaat (al 2x bijna verloren). Ook is het ringetje na enkele dagen zilver verkleurd, terwijl het bedeltje heel mooi goud blijft.

Super service

2 sleutelhangers besteld als kado voor 2 verschillende mensen, maar wonend op 1 adres. De sleutelhangers waren per stuk verpakt met een kaartje erbij met de tekst die ik in de notities had geschreven. Geweldig!

Super mooi erg blij mee

Mooi kettinkje eenvoudig maar daar hou ik wel van

Netjes

Fijne webshop met mooie dingen

Mooie dingen. Snel binnen.

Fijne website, kwalitatief goede levering, goud niet zo'n mooie kleur

De ervaring op de website vond ik fijn, prettig en overzichtelijk. Ook de verzending en ontvangst zijn goed verlopen. Ontzettend leuk om te zien hoe de kettingen verpakt zijn. Helaas vind ik de kleur goud van de ketting niet mooi matchen met de kleur van de hanger (hier heb ik al een berichtje over gestuurd).

Mooie producten

Mooie eerlijke producten voor een goede prijs.

Een fijne en positieve ervaring!

Makkelijk te bestellen en heldere communicatie, gewoon heel fijn! En vooral heel mooie produkten.

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.