Een levering met zorgvuldigheid en aandacht.

Pakketje kwam zoals beschreven vlot thuis op de mat. De bestelling was erg mooi ingepakt, in een doosje en een kaartje erbij. Je bestelling werd hierdoor nog leuker.

Schitterend en snel!

De bestelling kwam snel binnen en was ook nog eens prachtig verpakt. Niets op aan te merken en blij met het mooie armbandje en de bedeltjes! <3

Mooi product met mooie waarde en prachtig verpakt!

Ik werd heel blij van de sieraden, ook mooi om cadeau te doen. Heb gelijk een mooi afscheidscadeau besteld.

Heel erg blij met mijn aankoop, service helemaal top.

Ik heb hier een sieraad besteld. Het duurde even voordat mijn product op voorraad was, maar eenmaal besteld had ik hem erg snel in huis. Leuk en persoonlijk verpakt. Mooie, subtiele armband en bedel. Blij mee!

Mooie producten, netjes verpakt. Zeer tevreden.

Heel mooi en blij met mijn ketting en hangers

Een ketting en twee hangers besteld. De hanger met de bergen is erg waardevol voor mij, de betekenis / tekst raakt mij. Ik ben er zo blij mee.

Snelle service en mooie sieraden! Goede kwaliteit

Mooie producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt

Het zijn mooie en leuke producten met prachtige bijbelteksten. Helemaal top!

Ik heb samen met mijn dochter de cadeautjes bij u uitgezocht in de webshop. De cadeautjes sprak ons gelijk aan. En hebben gelijk via de webshop besteld. We zijn zeer tevreden hierover. De cadeaus vielen ook in goede aarde bij de personen.

Wauw, wat een cadeautje!

Snelle levering en wat is het met zorg verzonden. Ingepakt, kaartje erbij. Echt leuk gedaan. En we zijn blij met dagboek

Snelle en goede service. Prachtig product. Erg blij mee!

Mooi sieraad, goede en snelle service

mooie producten voor een goede prijs

een mooie webshop met een ruime keus aan producten. netjes op tijd geleverd en goed ingepakt

snelle service, leuk verpakt

Regelmatig bestel ik kaarten of een boek. De levering is snel. Altijd netjes verpakt. Het persoonlijke bedankkaartje maakt het af!

Keurige en snelle levering in leuke verpakking

Snelle levering, mooie producten

Binnen een paar dagen was het pakketje met kaartjes en sieraden binnen. De ring als cadeau voor mijn zus zag er erg mooi uit en geven werd extra leuk door de mooie verpakking.

Bestelling snel geleverd, helaas verkeerde kleur ontvangen en ook dat werd binnen 2 dagen geleverd. Goede service!!

Mijn bestelling kwam ontzettend snel. Ook werden mijn vragen direct beantwoord via de mail.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Mijn bestelling wordt altijd erg snel verzonden. De boeken, kaarten en posters zijn van hoogwaardige kwaliteit. En het wordt altijd ontzettend leuk verpakt. Zelfs als je kaarten bestelt om door te versturen is het een feestje om uit te pakken.

Snel bezorgd en zag er leuk uit

Heb het cadeau gegeven ! Ze was er er blij mee. Zijn leuke sieraden om te geven met een betekenis

Prachtige ketting.

Ik kocht een ketting voor de verjaardag van een vriendin, met een bedel waarin een regenboog gegraveerd is. De ketting was erg mooi en mijn vriendin is er blij mee!

Snelle service.

Fantastisch!

Mooie spullen bij Dagelijkse Broodkruimels! Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd.

Geheel naar verwachting

Blij met snelle levering,

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.