Bestelling op tijd. Orginele vaderdag kado's

Zorgvuldig verzorgd

Complete bestelling supernet snel binnen gekregen. Zorgvuldig zodat de kaarten ook netjes bleven. Meer dan tevreden.

Zorgvuldig

Bij nieuwe voorraad kreeg ik bericht en voorrang op bestellen, super service. Dank voor snelle afhandeling, bezorging en zorgvuldig gepresenteerde producten; een erg leuk cadeau om te geven!

Supersnelle levering en leuke, vlotte producten

Door het gebruik van allerdaagse producten, wordt je dagelijks meerdere momenten herinnert aan Bijbelteksten (of songteksten).

Snel en zorgvuldig

De bestelling kwam heel snel binnen. Netjes verpakt zonder overbodig plastic. Jammer dat de dames armbanden andere teksten hebben dan de heren, want de heren is mooi, maar erg fors aan een vrouwen arm.

Leuke beker

We hebben een emaille beker besteld voor vaderdag. Netjes verpakt. Ziet er leuk uit. Een bijzonder kado.

Erg fijne klantenservice

Ik zou er zeker nog weleens een bestelling plaatsen..

Helaas waren de ringen te groot

Terug gestuurd met bon en gevraagd om 1 maat kleiner

Het is zeker de moeite waard om eens op deze site te kijken! Ze verkopen goede en mooie dingen!

Mooi armbandje, en super leuke bedels

Mooi armbandje, en super fijne bedels. Bestellen ging makkelijk en bezorging was snel

Snelle service en adequate communicatie! Mooi materiaal!

Goede service en adequate communicatie. Mooi materiaal. Ga zo door!

Leuke spullen, ziet er mooi uit allemaal!

Heel leuke spulletjes, mooi stijlvol met mooie teksten! En het ziet er goed uit. Snelle verzending. Kortom, helemaal tevreden!

Keurig bezorgd en zeer tevreden

Heel blij met de artikelen (poster, poster houder, sieraden). Netjes bezorgd met brievenbus pakket. Geen schade en zeer tevreden over communicatie.

Heel erg blij mee

Snelle levering en kwaliteit erg goed! Erg blij met de sieraden en de rest

Goede service. Mooie sieraden.

Goede service. Mooie sieraden. Leuk concept!!

Goed ingepakt

Snelle levering, alles met zorg ingepakt. Top!

Super toffe webshop, alles wordt super snel bezorgd en je ziet dat alles moet liefde werd ingepakt!

Uitstekende ervaring levering was op tijd en goed verpakt.

Prima webshop!

Super mooie artikelen

Het zijn hele mooie spullen om als cadeau te geven. Super kwaliteit en dagelijkse dingen verweven met ons geloof

Zeker voor herhaling vatbaar om bij jullie te bestellen! Mooi product en erg mooi verpakt! Echt top

Prachtige ontbijtplankjes besteld

Heel snel geleverd en een prachtig product.

Zorgvuldig ingepakt. mooie spullen.

Alles goed geregeld en duidelijk aangegeven! Heel erg dankbaar!

Een geweldig kado

Ik had voor mezelf de ring besteld met Nooit Alleen. Gebaseerd op Jesaja 43. Hij kwam in een mooi doosje. Town ik hem open maakte lag er een doosje in met de woorden: deze is voor jou. Ook zat er een lief kaartje van jullie bij. Na het open zag ik 3 ringen apart in gestoken in schuim. Het ia een mooie combi samen en een feest om te dragen. Om uit te dragen dat ik niet hoef te vrezen om dat God bij me is en me sterkt, helpt en ondersteunt met zijn onoverwinnelijke rechterhand.

Mooie sieraden!

Voor mijn vrouw heb ik een armband met hangers gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en hoe het eruit ziet! Aanrader dus!

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.