De bestelling is snel gekomen en het hangertje is heel mooi.

Ik ben erg efficient geholpen

Ik bestelde drie exemplaren van hetzelfde boek. Ze werden verzonden in één doosje, maar ze waren alle drie afzonderlijk verpakt. Dat was fijn, want nu kon ik ze zo aan mijn kleinkinderen gegeven, voor wie ze bedoeld waren. Ik was content.

Fijn aanbod, snelle levering.

Zeer overzichtelijke website en goede service

Mooie artikelen met betekenisvolle teksten.

Mooie producten

Leuke website met een goede boodschap. Ook de verkochte producten zijn leuk en soms uniek. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering, mooi verpakt en een prachtige ketting

Ik heb een ketting met een hanger met een bosje bloemen besteld, kreeg deze binnen 2 dagen thuisbezorgd. Hij was verpakt in een heel leuk doosje met een kaartje met de bijpassende bijbeltekst erop. Ketting is heel subtiel, erg mooi. Enige wat jammer is is dat je het bosje bloemen wat moeilijk ziet, is heel licht gegraveerd, maar ook dat heeft wat moois. Subtiel, klein en lief.

Snelle, nette levering

Pakketje werd snel en zonder beschadiging geleverd, mooi product

Zeer goede ervaring

In de middag bestelling gedaan, deze werd direct ingepakt en zelfs de bijbestelde kaart werd voor me geschreven. De bestelling was de volgende dag bij geadresseerde, super!

Top geregeld!

Snelle verzending en het product zag er goed uit! Over de kwaliteit kan ik nog niet zoveel zeggen, maar die lijkt prima. Ik zou zeker nog een keer bij Dagelijkse Broodkruimels bestellen.

Ik hoop t vaker bij jullie wat te bestellen ...overigens ...heb vandaag weer wat besteld...groetjes ...Marijke

Leuk ingepakt!

Zo is het net een cadeautje

Prima! Snel en keurig!

Zie boven

Snelle levering, mooie producten, fijne e-mails.

Het product dat ik had besteld was snel geleverd, met duidelijke en vriendelijke bevestigingsmails etc. Het product is erg mooi en in elke mogelijkheid wordt de Boodschap verteld. Dat vind ik mooi!

Mooie ketting

Allemaal heel soepel verlopen, mooie verpakking en met aandacht verpakt. Mooie producten

Mooi sieraad

Het bestelde kettinkje is erg mooi, het is van goede kwaliteit en ik ben er blij mee. Het werd netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Prachtige bedels!

Prachtige bedels, Erg blij mee! Mooie formaatjes! Wel ontzettend jammer dat bij het armbandje met bolletjes alle bedels gewoon over de bolletje kunnen schuiven, met als eindresultaat een hoopje bedels onderaan je pols bij de sluiting i.p.v. mooi verdeeld over je pols..

Snel en perfect

Prachtige sieraden. Mooi verpakt en snel geleverd. Top ervaring.

Mooie webshop en hele snelle levering

Kreeg heel snel een mail toen de sieraden weer op voorraad waren. Bestelling heel snel ontvangen. Erg blij mee..

Prachtige sieraden

De sieraden zijn prachtig maar de ring is te groot en wil ik graag omruilen naar een kleinere maat, maar ik krijg tot heden geen reactie op mijn twee mails (zowel naar 'info@...' als naar 'service@...'

Prima op tijd geleverd van een mooi product!

Uitstekend!

Ik had een poster besteld en heb in eerste de verkeerde ontvangen. De poster paste niet helemaal in de brievenbus. De postbode had hem er toch in "gepropt". Waardoor de poster beschadigd was. Ik heb naar jullie gebeld en het verhaal uitgelegd. En ook verteld dat ik de oude poster beschadigd was. De oude poster mocht ik houden. En de volgende dag werd mijn nieuwe poster al geleverd. Dit keer was het de goede poster in een extra stevige doos! Super geregeld! Bedankt voor de goede service!

doorgeven

kaarten zijn er ten eerste om door te geven ,je mag er zeker zelf van genieten ,maar blijdschap van het doorgeven gebeurd daar waar je deelt

Mooie producten, levering kon sneller.

Mooie producten en veel keuze! Mijn bestelling werd alleen wel later verzonden, niet zoals beloofd dezelfde dag indien voor 12 uur besteld. Vrijdag besteld, maandag verzonden in mijn geval.

Heel blij met mijn bestelling

Kaartjes sturen om mensen te verrassen en bemoedigen is mijn hobby maar kost ook veel geld! Daarom kwam jullie actie mij heel goed van pas en heb ik dankbaar gebruikt gemaakt van 1=2. Zo kan ik mensen (gemakkelijker=goedkoper) bemoedigen. Daarnaast heb ik het om me heen verteld zodat ook anderen voordelig konden bestellen en mensen bemoedigen. Jullie vroegen of ik nog een tip heb: Persoonlijk houd ik ervan een kaart met envelop te doen, dat gooit ook gemakkelijker in de brievenbus thuis. Het is dan niet zo leuk als de invulling van de achterkant met (adres)lijntjes is. Als ik hem als ansichtkaart gebruik, weet ik wel waar ik de adres gegevens neer moet zetten ;) Ik heb ook al kaarten gezien, zonder lijntjes, dus misschien hebben jullie deze tip al meer gekregen. Leuke aanvulling: het is heel leuk om de craftenvelop met wit te schrijven.

leuke set kaarten voor een leuke prijs

ik heb twee keer een pakket kaarten besteld waarvan de inhoud niet geheel bekend is maar daardoor kreeg ik korting. De kaarten werden netjes binnen een paar dagen bezorgd en de kaarten zijn leuk

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.