Boven verwachting

Het is net zo mooi als op de webshop. Netjes, gemaakt met aandacht voor detail en materiaal!

Mooi

Besteld en snel binnen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding en prachtige producten.

Heel mooi

Prachtige kaarten mensen zijn erg blij wanneer ze zo'n kaart krijgen. 1 tip ik heb 2kaarten besteld waar ik niet zag dat t felicitatie voor een geboorte was Dus die kon ik niet gebruiken (voorlopig). Misschien de tip omdat iets duidelijker op de website te laten zien.?

Prachtige kaarten en geweldige service!

Zoveel mooie en bemoedigende kaarten om uit te kiezen. Ik kon bijna niet kiezen! Mooie actie die 2is1. Ik kan heel bel mensen er blij maken met een kaartje. Verder is alles netjes en snel verstuurd. Fijn om hier wat te bestellen. Ik kom zeker nog terug.

Snel en compleet geleverd

De bestelling werd keurig uitgevoerd, artikelen werden mooi en zorgvuldig verpakt.

mooie producten, goede service

Ik heb regelmatig kaarten besteld via DagelijkseBroodkruimels. Mooie kaarten; zowel qua vormgeving als qua teksten. De laatste keer was er iets fout gegaan bij mijn bestelling (dat was nog nooit eerder gebeurd), maar dat werd direct goed opgelost. Het werd snel opgelost en boven verwachting opgelost, waardoor ik eigenlijk haast blij was dat er iets fout was gegaan. Ik beveel deze site zeker aan en ik blijf er bestellen.

Snelle levering, hele mooie kaarten om te versturen. Heb er al een paar mensen blij meegemaakt. Grote kans dat ik daar weer wat bestel

Mooi cadeau

Ik heb voor Moederdag een ketting gekocht. Hij was keurig op tijd geleverd en mijn moeder was erg blij met het mooie cadeau!

De kaarten zijn mooi, van goede kwaliteit, de 1+1 actie was erg leuk, mensen die de kaarten ontvangen zijn heel enthousiast! Een dikke 10 van mijn kant!

Snel, kwaliteit en origineel

Snelle en goede service, producten zijn de kwaliteit die het online lijkt en je krijgt ook echt wat je besteld

Uitstekende en snelle levering.

Na een levering welke niet klopte heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Het werd op een mooie en positief verrassende manier opgelost. Waarvoor dank.

Voor herhaling vatbaar!

Er is een ruime sor****** waaruit je kunt kiezen. Voor elke situatie- vreugde of verdriet- is wel iets passends te vinden!

Mooie producten en zorgvuldig aangeleverd.

Dag, Heb goede ervaring met jullie en jullie leveren mooie producten. Heb echter nog wel een vraag. Ik had een mail gestuurd over een bestellingmaar geen antwoord gehad. Ik wilde graag hanger Zon bestellen bij mij vorige bestelling. In webshop staat dat hij op voorraad is. Je kunt hem ook aanklikken en dan verdwijnt hij in winkelpand. Maar eenmaal aangekomen in winkelmand wordt aangegeven dat er niet genoeg voorraad is. Dus dat is wel lastig. Hebben jullie trouwens enig idee wanneer hanger Zon en Kruis weer leverbaar zijn? Hoor het heel graag. Verder alleen maar lof! Mooie site, complimenten. Groet, Carolien

Mooie kaarten, snelle levering ondanks corona drukte.

Er was sprake van een twee = één actie, bij mijn bestelling ging ik er van uit dat dat automatisch zou gaan. Helaas heb ik het volledige bedrag voor 20 kaarten moeten betalen.

De sieraden zien er precies zo uit als zagen, de oorbellen waren mooi en zaten goed. Het enige feedbackpunt voor mij zou zijn dat het retourneren wel iets meer van deze tijd mag gaan. Of nog duidelijker vermelden hoe dat precies werkt (Wat er precies in/ op de retourpakket moet staan etc.).

mooie spullen/kaarten

leuke website met leuke spulletjes.

Goede service! Bestelling komt als n kado binnen! Met leuk kaartje erbij!

Mooie producten! Leuk ingepakt! Bijna persoonlijk!

Prachtige bijbelse overdenkingen

Heerlijk om de ochtend met zo'n bijbeltekst (doorgaans) te beginnen. Zet mij iedere keer weer aan het denken.

Mooie producten van goede kwaliteit!

De bestelling was leuk ingepakt!

goeie bezorging

Vind wel dat je voor veel geld moet bestellen voor gratis bezorging

De volgende dag als kado in huis!

Heel fijn! Snel! Net een kado door de brievenbus! Persoonlijk met het leuke kaartje!

heel goed

Mijn ervaringen met DagelijkseBroodkruimels zijn heel erg goed.!!

Elke dag mooie bijbelteksten binnenkrijgen

Het is heel erg fijn om elke dag opnieuw gratis Broodkruimels te krijgen!

Tevreden

Mooi set kaarten gekocht met flinke korting. Kreeg er één tekort, na mijn mail hierover nog een extra set kaarten gehad, gratis. Topservice, hele mooie kaarten en teksten. Zal zeker vaker bij jullie bestellen!

Verkeerde mail

Ik heb geen bestelling gedaan en ik wil deze mails niet meer. Er worden te vaak verkeerde mailings gestuurd

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.