Bestelling werd de volgende werkdag geleverd. Mooi ruim assortiment in spullen. Leuke kado ideeën. Wenskaarten voor elke gelegenheid, kom zeker een keer weer

Mooie kaarten voor een mooie prijs!

Mooie kaarten voor een mooie prijs, en snel geleverd. Leuk nog een gratis extra kaartje erbij.

Redelijk

Kaarten te duur

Een cadeau om te krijgen èn om weer door te geven!

Altijd leuk om iets over de post te krijgen en als een cadeau voor jezelf uit te pakken. Nog leuker is het om de mooie kaarten weer door te geven!

Goed geregeld!

Bedankt!

Mooi product.

Mooi product ontvangen. Goed verpakt en je zag dat het nog nieuw was. Alles in folie. Alleen jammer dat de verzendkosten hoog zijn.

Feestje

Een feest om de bestelling te ontvangen! Snelle levering, netjes verpakt en een extraatje. Top!

snelle levering!

Als cado tje voor een bijna vergeten verjaardag kwam dus nog mooi op tijd!

Zeer goede service

Mijn bestelling was helaas kapot aangekomen (waarschijnlijk door onvoorzichtigheid van PostNL), maar ik heb heel snel een vervangend product ontvangen! Ik ben er zeer blij en tevreden mee!

Bijna goed

Bestelling werd snel geleverd. Helaas ontbrak er een boekje. Dit via de mail gemeld, direct een mail terug dat het boekje alsnog opgestuurd zou worden. Dit was maandag, het is nu zaterdag. Nog niets ontvangen.... Maandag maar weer contact opnemen.

Inspirerend

Dagelijkse voeding en krachtbron

Goede snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding en leuke cadeaus

Goede, snelle levering! Leuke, betaalbare cadeaus! Wederom een positieve ervaring met deze webshop!

Prachtig

erg mooie houten producten

De kruimels zijn prachtig! Geniet er iedere dag van. Contact leggen is helaas niet mogelijk.

Jullie kruimels zijn erg mooi, ga zo door! Helaas krijg ik geen contact met medewerkenden. Maanden geleden gemaild, gebeld, via facebook , Instagram en website gereageerd. Tot nu toe helaas niets gehoord. Ik voelde een roeping om anderen te laten delen in de gedichten die ik schrijf. Jammer dat de belofte dat jullie binnen een dag reageren niet werkt. Nu kwam ik dit tegen, wil het toch laten weten

Mooie kaarten!

Snelle levering met leuke kleine kaartjes erbij!

Snelle service en mooi ingepakt

Mijn bestelling is snel geleverd en erg mooi ingepakt! En er zaten een aantal kleine kaartjes extra erbij. Erg leuk!

Volgende keer weer hier!

Het bestelproces verliep duidelijk. Vanwege de vakantie duurde het wel wat langer maar dan stond een reductie tegenover. Mijn boekje was als een cadeautje verpakt. Erg netjes. Volgende keer weer hier!

Mooi verpakt en goede kwaliteit.

Snelle verzending, ik vind de posters prachtig en op mooi papier gedrukt. Blij mee!

Kreeg via de site er melding dat de verzendtijd langer was ivm zomervakantie. Contact opgenomen omdat er enige spoed achter mijn bestelling zat en het werd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. Top :)

Mooie producten!

Fijne cadeaus. Snelle bezorging.

goed maar beetje langzaam

uitleg: dat had u al op de website aangegeven in verband met de zomerdrukte maar het ging om condoleance kaarten dus had ik die liever wat eerder ontvangen. (maar zou toch weer bij u kaarten kopen mooi in verhouding met Bijbeltekst en foto's zou ook graag een paar poters met grote foto en Bijbeltekst willen kopen maar zag daar niet veel keuze in helaas.

Levering zoals aangegeven. En de producten zijn zoals vermeld.

Mooi...zinvol....bemoedigend

Liefdevolle boodschappen.

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.