20 sleutelhangers besteld, 1 ontvangen, wacht al 4 dagen op de andere.

20 Mooie sleutelhangers besteld om de verzorgers van mijn moeder te bedanken voor hun lieve zorg. Na 2 dagen ontving ik er 1. Na telefonisch contact zou de rest alsnog gestuurd worden. Maar na 3 dagen nog niets. Ik wacht in spanning! Na 1 dag kwam er wel een mail met overdenkingen. Mijn idee is dat de zakelijke kant iets meer aandacht verdient.

Goede klantenservice, snel antwoord op mail

Klantgerichtheid zeer tevreden over.

top

heel origineel leuke sleutelhanger.

Goed ,ga vooral door

Leerrijk

Erg tevreden

Goed geholpen. Vee keuze

Heel fijn. Vooral doorgaan

Dagelijks kijk ik uit naar de teksten. Nu ook cadeautjes gekocht. Heel mooi en duidelijk. Snel bezorgd.

bijzonder nieuwgierig naar de volgende dagtekst, iedere dag opnieuw

Al jaar en dag ( zeker al 16 jaar ) zoek ik bij de dagtekst een postzegel, die in de loop van de filatelistische jaren rond, of juist over die tekst is uitgegeven door de Nationale of internationale Postdiensten, Zodra ik die vind maak ik rond de tekst een (filatelistisch) werkstukje en stuur dat aan een vrij grote filatelistisch geïnteresseerde groep, Deze stellen het zeer op prijs. Af en toe stuur ik er ook een naar jullie site. Geen idee of jullie daarom zitten te springen maar mijn idee is dat degene die een broodkruimel maakt toch ook mag weten wat er met dat maaksel gebeurt, al wordt iedere dag verzocht om de kruimel door te sturen.

Geweldige webshop! Artikelen komen binnen als een super leuk cadeautje! Echt enig!

Goeie kwaliteit, mooi op tijd

De cadeaus waren veilig ingepakt en mooi op tijd om cadeau te doen. Mooie kwaliteit van de broodplank!

Bijbelgetrouw: Hele teksten met vermelding van herkomst.

Besteld! En volgende dag binnen!!!

Vandaag besteld en volgende dag al in huis ! Top ! En goed ingepakt! Blij mee!

Top service, geniet van aankoop

Leuke producten en zeer snelle levering. Alles was netjes verpakt.

Verfrissend

Ik ben een bemoediger!

Geweldige producten met een fantastische service.

Heel mooie producten, netjes afgeleverd in voldoende verpakkingsmateriaal. Alles tot in de puntjes afgewerkt en snel geleverd. Tot nu toe ook alleen maar positieve reacties gehad van de mensen die een presentje kregen. Absolute aanrader!

Prima service.

Ik heb totaal geen aanmerkingen, alles verliep soepel.

Bestelling was op tijd vetzonden, echter Postnl bezorger heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling niet op tijd heeft bezorgd, waardoor ik gehele bestelling moest annuleren. Telefonisch contact verliep heel soepel en vriendelijk. Aan broodkruimels ligt het NIET.

Snelle levering, mooie producten

Voor een bruiloft hebben wij het broodplankje besteld en deze incl. een financiële bijdrage aan het bruidspaar overhandigd. Super leuk om te geven!

Snelle verzending, mooie spullen!

Heel mooie dingen binnengekregen, dan is het gaaf om dat cadeau te doen!

Bemoedigend

Ga door.

Tevreden

Fijne webshop. Op dinsdag iets besteld en op zonder dat kwam het binnen. Ik ben gewoon tevreden.

Netjes verpakt

Leuke producten

Snelle service. Keurig verpakt afgeleverd!

Snelle service. Keurig verpakt afgeleverd

Klantvriendelijk,

Mooie kaarten, goede kwaliteit. Had alleen verwacht dat er enveloppen bij zouden zitten.

Tevreden!

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.