uitstekend goede en snelle service

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd en direct opgelost en volgende dag het goede product binnen. Top service

Snelle service en mooie prijs kwaliteit

Snelle levering betaling gemak.

Snel en netjes

Snel en netjes verpakt mijn bestelling geleverd, kortom een tevreden klant.

gemakkelijk, snel geleverd en dus snel weer productief

Onze Spit dozenboor was kapot, door jullie supersnel weer in orde.

Zeker tevreden

Mooi verpakt, snel geleverd. Al getest en zeker goed bevonden. Thanks gereedschappelijk!

makita multitool

super handig apparaat van makita en snel geleverd en goede prijzen.

Blij met mijn Makita accu heggeschaar

Fijn en betrouwbaar tuingereedschap. Heb meerdere apparaten van Makita zeer content mee. En vooral de accu die op alles van Makita past.

Overzichtelijke, snelle en prijstechnisch een prima online shop voor het juiste gereedschap !

Super makkelijk producten bestellen tegen een prima prijs en snel bezorgd!

Goed en snel

Goede prijzen, zeer snelle levering, en prima service.

Leverings met dhl slecht en onbetrouwbaar

De leverings met dhl zijn er vaak problemen Geelt dhl aan bij service point ophalen is het paket er nog niet het is elke keer wat met de bezorging

gewoon erg goed

Duidelijke site, goede service en snel binnen

Gefeliciteerd, precisie en stiptheid, geweldige service

Voor mij was het een verrassing, het kwam eerder dan ík had verwacht

Mooie duidelijke website. Goed en duidelijk bestel proces. Snelle duidelijke communicatie en snelle levering.

Goede service!

Een grastrimmer besteld super snel geleverd is anders bij toolmax daar een slagschroevendraaier besteld op 26 mei en is nog steeds niet binnen (terwijl er stond voor 11 uur besteld volgende dag in huis!)

Voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis

Er zijn bedrijven die dat schrijven en vervolgens dat niet waarmaken. Jammer maar jullie vragen om een review vandaar. Hoop dat het ooit wel goedkomt. Ook mis ik de mogelijkheid om zelf te kiezen voor brievenbuspost wat ook goedkoper zou moeten zijn. Het ging namelijk om een schroefbitje. Dan had ik niet thuis hoeven blijven dan hadden ze het in de brievenbus kunnen doen . Verder veel keus dus okay

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Eindeloze spam

Spam spam spam spam, iedere dag weer iets nieuws. Ik heb de klantenservice hierover gecontacteerd, maar die reageren niet.

goed afgehandeld

over gemeenschappelijk: duidelijk, overzichtelijk, snel geleverd. Over het product: veel beter dan het G-platform! Die mag snel de deur uit.

Snel en scherpe prijs!

Prima bedrijf met scherpe prijzen!

perfect

Toen ik er achter kwam dat ik bij de bestelde rems buigmachine vergeten was om buigspray bij te bestellen, kreeg ik deze er gratis bij na mijn vraag of het mogelijk is om dit bij de lopende bestelling te voegen. Dat noem ik nog eens service!!!

goed,snel en makkelijk

Het product was goed te vinden en makkelijk te bestellen en de levering kan niet sneller. Dus perfect

Goed en snel

Een prima service maar de levering duurt op dit moment wel lang.

De levering is goed ook de bezorging.

Correct, snelle levering, tevreden met de aankoop

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk