snelle service , correcte prijs

de namiddag voordien besteld, en `s anderendaags besteld, snelle levering,

Snel bestelling en snel levering voor kwaliteitprodukten

Groot keuze van materieel engemakkelijke onderzoek op de site .

Goed service en goede kwaliteit van de toestellen

Zeer vlotte service gehad bij mijn bestelling

Snel geleverd en super kwaliteit. Een aanrader

Snel en betaalbaar proffesioneel gereedschap

Dit is niet mijn eerst aankoop bij Gereedschappelijk en ook niet mijn laatste. Uitstekende service, goede prijs en snelle levering. Dankzij Gereedschappelijk is elke klus leuk om te doen.

snelle service scherpe prijzen

snelle reactie na mijn geplaatste bestelling alleen jammer dat er nog veel artikelen op de site staan die niet meer leverbaar zijn.

Goed geholpen en geinformeerd

Ik kreeg een e-mail dat mijn bestelling iets vertraagd was, en dat ze er alles aan deden om hem zsm op te sturen. De volgende dag had ik hem binnen

goeie service en kwaliteit voor iedereen

zalige samenwerking alles op tijd geleverd en betaalbaar

Piekfijne service. Ook achteraf.

Snelle levering. Voor iets wat niet meer leverbaar was heb ik een mooi alternatief in de plaats gekregen. 😊

Mijn ervaring is zeer goed

Die is goed

Gemakkelijk, goed en goedkoop

Ik heb al verschillende toestellen gekocht en ben er zeer tevreden mee. Al mijn bestelling zijn correct en goed verlopen, bedankt aan alle diensten.

Tevreden klant

Heb bij jullie 2 dingen gekocht, 1 ding is nooit aangekomen maar daar hebben we zeer snel een oplossing voor gevonden. Maar het ander was er zeer snel daarom ben ik zeer tevreden.

ik ben blij met mijn aan kopen en er komen er nog meer

als ik na het weekend bestel is hij op tijd

Goede ervaring

Snelle reactie en levering

Heb een vloer ventilator gekocht type Eurom HVF18-2 ben blij dat we thuis alle muren voor zien hebben met granol anders waait je het behang van de muur wat een super vloer ventilator. Nog maals bedankt voor de snelle reactie en levering 👍👍 Vrg C Dekkers

Nette levering.

Nette levering alleen communicatie kan beter.

Geweldige service en kwaliteit

Ben onwijs tevreden over gereedschappelijk.nl en de bestelde artikelen alles is goed en snel verlopen Als ik in de toekomst nog eens wat nodig heb dan bestel ik het zeker bij gereedschappelijk.nl

Altijd alles op voorraad en snel geleverd

Perfecte levering en service

Geweldige site om goed gereedschap aan te schaffen, snelle levering goede prijs en een perfecte service.

Super nette en snelle service, erg klantvriendelijk

Verslavend goede merkproducten,aanbiedingen en prijzen!

Al heel veel gekocht van Gereedschappelijk, steeds naar volle tevredenheid. Het enige minpuntje: Ik moet mijzelf in de hand zien te houden, niet telkens weer van een fijne aanbieding gebruik te maken! steeds geweldig gereedschap voor een heerlijke prijs, maar ja, op jaarbasis gaat het dan stiekem toch in de papieren lopen Ik ga mijn best doen, maar beloof niets! gr Colin

Prettig om iets te bestellen

Het duurde wel iets te lang voor mijn bestelling, maar met een mailtje ben ik vlug en vriendelijk geholpen.

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader

Zeer goede service en snelle levering

Ik heb voor een paar jaar terug een grasmachine bij jullie gekocht toen was Gereedschappelijk.nl de goedkoopste ,ik heb nu een paar invalzaagbladen besteld en gekregen , en nu nog steeds de goedkoopste.Top bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke webshop

Iets te veel reclame mails mag iets minder

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk