Pluspunten

Doe zo voort. Zeer goede service.

Pluspunten

Alles vlot verlopen. Zelf wat geklungeld, maar heel goede hulp gekregen van hulplijn, on-line en per e-mail.

Hmm. weet ik niet zo direct.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Alle bestellingen onmiddellijk geleverd binnen de drie dagen . Eenmaal een defekte batterij verkregen maar binnen de twee dagen een andere toegestuurd gekregen , puike service .

Pluspunten

Mooie aanbiedingen, snel en correct leveren, vriendelijk aan de telefoon en bij een nalevering.

Een link bij aanbiedingen plaatsen voor bijbehorende onderdelen, zo als acu's en laders en accessoires.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch zeer goed geholpen

Telefonisch niet makkelijk te bereiken (lang in de wacht grasrand, en dat meerdere malen)

Pluspunten

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit

Ik zou alleen graag even een terug koppeling willen hebben als er iets niet snel leverbaar is

Pluspunten

snelle service,scherpe prijzen

Pluspunten

Very positive

Very positive

Pluspunten

Scherpe prijzen en degelijk materiaal

Pluspunten

snel, betrouwbaar en duidelijk

?

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering

Pluspunten

snel en duidelijk gecommuniceerd over de levering

nog niet ondervonden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eens maar nooit weer. Zelf gebeld omdat levering zonder bericht uitbleef. Belt niet op het afgesproken tijdstip terug. Zending verkeerd geadresseerd. Mail gestuurd geen reactie. Nu blijkt het pakket ergens op een DHL punt aan de andere kant van de stad te liggen. Bagger!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestel zondag een boormachine. Het is nu woensdag en nog niets gehoord. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar!

Pluspunten

Snelle service voor een goede prijs

Pluspunten

Na wat zoekwerk hier de goedkoopste zuivere Bio-ethanol 96,6% gevonden! Bestelling van 3 dozen (36 liter bio-ethanol) Bij levering mankeerde 1 doos en wat op de leveringsbon stond klopte niet. Na een paar mails is dit rechtgezet en werd me toch nog een doos nagestuurd. Dank u wel. Dat geeft toch wel vertrouwen.

Pluspunten

Bestelling komt netjes op de afgesproken tijd binnen. Goed betrouwbaar dus we gaan zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Als is verlopen zoals afgesproken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk