Good transfer

Het product is snel geleverd voor een schappelijke prijs

Werkt na behoren

Dat het werkt na behoren doet doet wat het moet doen

Vrijdagochtend besteld en zaterdagmiddag al in huis. Product als omschreven en werkt perfect.

Top bedrijf met een snelle levering en direct de factuur

de bits zijn prima en de vlinderboren heb ik nog niet gebruikt

Bestelling liep gesmeerd!

Ik heb op een hele makkelijke manier kunnen bestellen en vragen stellen over mijn bestelling, topservice!

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

's middags besteld en volgende ochtend in huis. Aan de telefoon ook keurig geholpen.

Wederom een bestelling en snel in huis! Altijd goed

Een heerlijke site met leuke aanbiedingen voor de particuliere en ervaren klussers! Al het gereedschap wat je kan bedenken en zo fijn dat je alles kan uitbreiden zonder iedere keer een complete set met accu moet aanschaffen

Goede verkoper

Product goed en duidelijk omschreven, goede prijs en verzendkosten, snel geleverd.

Wachten op, bestelling....

Raar dat na betaling een scherm verscheen "site offline!"

Altijd goede aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en snel geleverd

Zoals gewoonlijk snel verzonden en geleverd

Eerst leveren en dan recensie schrijven

Na bevestiging van bestelling niets meer gehoord wanneer er bezorgd gast worden. Eord graag op de hoogte gehouden

Supersnelle levering!

Gewoon perfect.

goed geregeld

Nette prijs en levering zoals bij het product aangegeven.

goed verpakte kwaliteit werd super snel bezorgd

daarmee is alles gezegd.

Eerste indruk bleek ook schot in de roos te zijn

Ik heb voor het eerst bij Gereedschappelijk.nl gekocht. De aankoopkosten een cirkelzaag. De prijs-kwaliteitverhouding zeer scherp, evenals de zaag zelf… Het product werd zeer snel geleverd en ik kon de zending ook prima volgen. Ik ga zeker weer kopen bij Gereedschappelijk.nl.

Snel goede service goede prijzen

Top! Snelle levering. Niets op aan te merken verder.

Snelle levering en makkelijk bestellen. Ben zeer tevreden.

Zeer snelle en correcte leveringen

Bestelling snel geleverd

Goede snelle levering

Netjes in stevige originele verpakking geleverd. Product voldoet aan mijn verwachting.

Caratboor gekocht. Goed bedrjj, verzend snel en snel geleverd. TOP

Tevreden

Ik mocht het bestelde artikel goed en snel ontvangen, de levering verliep zoals gepland.

top zoals altijd

Redelijk

Bestelling is vandaag geleverd in twee pakketten, een doos afgeleverd bij de buren, prima Andere pakket moet ik morgen ophalen bij dhl afleverpunt, zelfde tijdstip, zelfde bezorger ????? Pakket wat ik nu heb zit vol lucht en een paar schuurzooltjes Pakket wat ik morgen op moet halen idem Had makkelijk in een Pakket gekund, Misschien tip voor verdere Bestellingen, pak het wat economischer in. Mvg, ger

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk