Gewoon goed en netjes!

Goed geholpen, op tijd geleverd . kortom snelle en goede service!

Goed contact, snelle levering.

Bij Gereedschappelijk een DeWalt 7260 gekocht Eerst even telefonisch contact gehad, daarna besteld en betaald. Werd de volgende dag geleverd door DHL. Snel en vriendelijk. Zeker een aanrader

Prima top service

Gewoon goed!

Zoals eerdere meldingen welke als "slecht" worden ervaren, de snelspanklem van Festool. Deze was verkeerd vermeld op de site. Het zouden echte Festool klemmen zijn maar er waren imitatie merken binnen gekomen. Ik heb netjes een mail gehad met de vraag wat ik wilde, deze imitatie (waarbij ze zelf aangaven dat ze niet heel best waren) of mn geld terug. Bij geen reactie zou ik automatisch mn geld terug ontvangen. En dit stond er binnen een week ook netjes op. Je kan deze situatie op 2 manieren opvatten, en ik vond het positief.

vlotte afhandeling en gewoon goed!

Einde van de middag! Stopt mijn Hitachi DS 18DBSL uit 2016 er ineens mee uit. Balen! 3 goeie accu's nog in de koffer, maar geen werkende body. Snel Googlen naar wat opties. Gereedschappelijk.nl kwam ook gelijk in beeld met een nieuwe losse Hikoki body, voor een mooie prijs. Besteld en een dag later alweer vrolijk aan de bak... Blij mee!

Perfecte decoupeerzaag

Geweldig product zaagt zeer goed en snel zijn er zeer blij mee

Netjes en optijd

Besteld en geleverd binnen korte tijd voor een prima prijs.

Snelle levering en afhandeling van de bestelling. Afgeleverd in de daarvoor aangegeven tijd.

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Reden voor mij om de volgende keer weer bij hun te bestellen.

Ik heb de stofzuiger nog niet ontvangen dankzij DHL

Ik kan er dus niets over zeggen. Wel over jullie foute keuze voor DHL. Daar hen ik niets dan slechte ervaringen mee.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Top ervaring, snel geleverd voor een mooie prijs. Produkt zelfde dag gebruikt en toppie ervaring

Snel en in goede orde ontvangen.

Prijs goed, snel geleverd

Prijs goed, snel geleverd. Tevreden.

Très bon

Très bon

Snelle afhandeling. Goed telefonisch bereikbaar

Super, keurig.

Precies zoals je hoopt te mogen verwachten. Snel verzonden, keurig verpakt. Keurige prijs ook overigens.

Goede communicatie en snelle reactie

Een maaier besteld en daarover werd goed gecommuniceerd. Wel de foute code verstuurd maar werd heel snel opgelost en de goede gestuurd. Waarschijnlijk omdat het een pallet zending was. Super

Vandaag besteld morgen in huis.

Goed geregeld en snelle levering . Helemaal TOP.

Goede opvolging en levering van bestelde product

Heel vlotte behandeling na telefonisch contact met Gereedschappelijk . Bedankt hiervoor , bij levering, wel een heel behulpzame en vriendelijke persoon gehad.

heel goed

goed advies snelle levering betrouwbaar

Goed product prima prijs

Goed product prima prijs

Mooi product en snelle levering

Snel geleverd koop hier zeker weer

Ovezichtelijk en duidelijk

Fijn dat wanneer levering wordt aangegeven voor next day dat dat ook daadwerkelijk gebeurd. zo konden we snel door met de klus.

top gergeld en afgeleverd

Top geregeld

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk