Goede levering

Snelle levering en goed verpakt

Prima en duidelijke informatie en verzending.

Vriendelijke bedrijf goed geregeld en klantvriendelijk in een woord top.

snel en goede prijs kwaliteitsverhouding.

altijd goed

Slecht

Onduidelijk wanneer product geleverd word. Krijg van de transporteur geen informatie.

Fijne webwinkel met goede service

Had een twijfel/vraag tussen twee artikelen en daarover gebeld en een duidelijke uitleg gekregen. alle artikelen verder keurig op tijd gekregen.

Overzichtelijk

Was op zoek naar een heggeschaar. De site van gereedschappelijk was voor mijn keuze de meest voordelige. Het bestellen ging eenvoudig en de spullen waren snel in huis. Zal hier zonder twijfel weer bestellen.

Prima service, precies de spullen die we voor ogen hadden.

Snelle en nette levering.

Pakket was netjes verpakt, en was ruim binnen de tijd bezorgd. Top!

Prima!!!!

Snelle levering.....top!

Levering ging vlot alles zag er goed uit

Nu nog mijn nieuwe aanwinst in de praktijk gaan toepassen

Zeer tevreden met mijn bestelling.

Berichtje gestuurd of het artikel op voorraad was,en ja er was er nog een. Voor 16.00 uur besteld volgende dag geleverd . Goed verpakt en verzorgd . In een woord Toppie

Zeer snelle levering tegen redelijke prijs

Op donderdagmiddag besteld en vrijdag geleverd. Past eurootjes duurder dan via bol.com maar die konden niet zo snel leveren. Nu geleverd via DHL waarbij ik tijdens de aflevering nog een boodschap voor de chauffeur kon toevoegen. Perfect!

Slecht

De omschrijving is heel andefs dan wat je geleverd krijgt, er stond in de beschrijving 3 stuks bakjes voor in de systainer krijg er 1 geleverd. Stond dus in de omschrijving details het ging om 2x 4,95 euro dut niet naleveren jammer dan boze klant en slechte review.

Goed en betrouwbaar

Goede kwaliteit en snelle levering.

keurig bezorgd

Snelle levering en afhandeling

Snel geleverd!

Vrijdagmiddag besteld zaterdag morgen in huis. Fijn!

Snel levering

Wederom goed

Ik bestel geregeld op jullie website omdat het een goede webshop is, duidelijk, makkelijk en snel bezorgd, dus top

Snel, goed en oog voor detail

Eindelijk de flexibele waskuipen gevonden die ik zocht. Meteen maar 8 besteld. Ik had verschillende kleuren, heeft de orderpicker ze op kleur gestapeld en toen met plastic ingepakt. Ik weet het, dat is niet waar het om gaat, maar het heeft wel m'n dag gemaakt. :) Bedankt!! Verder snelle levering. Produkt ziet eruit zoals op de site en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.

Netjes en super geregeld

Supersnelle levering in goede verpakking

De producten worden zeer snel geleverd in goede verpakkingen.

Had een paar dingen gekocht. Eentje konden ze niet meer leveren, wat jammer was want de prijs was zeer scherp. Ander deel zat niet in de levering maar was wel afgetekend op de leverbon. Na email contact het missende deel toch een paar dagen later gekregen. Al met al prima dus.

Bestelling, website en levering helemaal in orde. Snel en fijne updates per mail. Verpakking mag waar het mogelijk is wel aangepast worden, een los boortje verzenden in een doos van 20x30 cm, zou ook prima in een noppenfolie envelop kunnen.

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk