Mooi optijd bezorgd

Voordelig en snel

De voordeligste en vooral snelle levering. Telefonisch gebeld maar niet bereikbaar. Tot.nu toe alles goed.

fantastisch

Na prijzen met andere sites vergeleken te hebben, toch voor de aanschaf van een Metabo zaagtafel gekozen. ‘S avonds besteld en twee dagen later was de bestelling thuis. Één verbeterpuntje: de verzending is te volgen via track&trace, maar niet te beïnvloeden, als men bijvoorbeeld niet thuis is voor ontvangst.

To

Gewoon goed

goede ervaring

Goed en snel geleverd

Goede gereedschap en snel geleverd

goed website, snelle afhandeling en bezorging

goede service

product keurig verpakt en op tijd geleverd

Keurig netjes geholpen Prima

Gereedschappelijk zeer schappelijk

Snelle beantwoording op emails. Snelle verzending netjes verpakt. Pakket was te groot en zwaar voor normale pakketverzending dus kwam er een vrachtwagen ook wel eens leuk om mee te maken. Gereedschappelijk tot de volgende aankoop.

Geweldige service en snelle klachtafhandeling.

Ventilator met schade aan de fan ontvangen, Contact opgenomen met de klantenservice waar ik vriendelijk te woord werd gestaan doorJeffrey. Ik heb een foto van de beschadigde fan via email verzonden. Vrij snel ontving ik een email dat een nieuwe ventilator was opgestuurd. De volgende dag de ventilator in goede staat ontvangen. De eerder ontvangen (beschadigde) ventilator mocht ik behouden. Topservice!

Snel en goed geleverd

Goede prijs en snel geleverd

alleen zelf verkeerde artikelcode gegeven

Perfect en goede prijs

Perfect en een snelle afhandeling naar aankoop. Snelle verzending ook belangerijk.

toppertje

Perfecte service ook als eens wat mis gaat

Goeie service

S’middags besteld, de volgende dag geleverd

Vrij regelmatig bestel ik bij Gereedschappelijk en afgelopen week met spoed 3 boormachines besteld. S’middags besteld en de volgende dag geleverd, top service en fijne telefonische ondersteuning gehad bij de aankoop.

Jullie sloegen de spijker op zijn kop!

op kleine dingetjes letten

Jullie vragen al om een review terwijl ik de producten nog niet heb ontvangen. Grasmaaier komt op zaterdag. De accu pas op donderdag daarna.

Snel en zeer goede prijs.

Toppie

Precies zo als ik het zou willen Snel geleverd goed product

Buitengewoon goed en snel geleverd

Buitengewoon snel de volgende dag geleverd. Goederen goed goed verpakt, niks op aan te merken. Als ik tien sterren kon geven gaf ik die

Prima afhandeling en levering. Niets op aan te merken. Top!

geweldig

besteld en de volgende werkdag in huis,makita is altijd goed materiaal ook

Rigtersbleek-Aalten 2A

7521 RB Enschede

Over Gereedschappelijk.nl - Professioneel Gereedschap

Gereedschappelijk, vakmannen voor vaklui! De mannen en dame van Gereedschappelijk worden gedreven door passie en kennis van A-merk gereedschappen, de bereidheid een stap extra te zetten en wil jou zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste oplossing voor de beste prijs! Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets fout. Daar leren we van, zodat we nog beter worden. Laat ons weten wat je ervan vond. Wil je dat liever 1-op-1 bespreken? Bel of mail ons dan: +31(0)53 8508424 of [email protected]. Bedankt voor je review! Team Gereedschappelijk