Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de kwaliteit van de kleding en het vriendelijke personeel. Het personeel is behulpzaam en deskundig, waardoor het zoeken naar het juiste item vlot verloopt. Bestellingen en vragen worden snel afgehandeld met duidelijke communicatie. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Mooie schorten en snelle service
13 May 2026
Kelly
Deinze
Problemen worden opgelost door zeer aardig personeel. Gilets zijn Top!
10 April 2026
Lia van koor "droger kan niet "
Nieuw Vennep
Gaan zeker voor kwaliteit. Ze willen je echt goed helpen met waar je naar zoekt. Kostte me wel een keer extra op en neer omdat ze pas in tweede instantie erachter kwamen dat ze bodywarmers en fleecetruien in de door mij gewenste kleur konden leveren (was bijna naar een ander gegaan). Maar verder top-service hoor.
31 March 2026
Marleen
Nieuwvliet
heel snel en goede service! Bedankt voor de fijne en duidelijke samenwerking
19 March 2026
Loe
Opdorp
Heel fijne ervaring bij Bon Tenue. Mooie kleding van goede kwaliteit en een ruime keuze. Ik werd vriendelijk en geduldig geholpen bij het uitzoeken. De service was snel en professioneel. Zeker een winkel waar ik graag nog eens terugkom!
16 March 2026
Katrien
IJzendijke
In het verleden verschillende bedrijven gehad voor onze bedrijfskleding. Maar Bontenue steekt er met kop en schouders bovenuit! Een voorbeeld hoe het moet. Volgende keer komen we zeker bij Bontenue terug.
3 March 2026
Steven Locy
Sint-Laureins
Zeer aangenaam
29 January 2026
Casa al Canale
Zelzate
Voor de komende beurzen nieuw kleding besteld en we kunnen niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn met de hulp en de geleverde kwaliteit :)
9 January 2026
Michael
Hulst
Francesca heeft ons super geholpen met het kiezen van nieuwe bloezen. Ze heeft veel tijd geinvesteerd in het zoeken van de juiste leverancier voor de borduring.
1 December 2025
Lien Vande Velde
Aardenburg
Een gedeelte van de bestelling zojuist ontvangen. De geborduurde bedrukking is prachtig. De keukenbrigade kan weer goed voor de dag komen! Dank je wel.
27 November 2025
Helga Marteijn
Sluis
Altijd goede service
4 November 2025
Judy
Retranchement
De dames van Bontenue hebben me ontzettend prettig geholpen. Ondanks een uitdagende planning bleven ze vriendelijk, flexibel en meedenkend. Alles is perfect afgewerkt en het eindresultaat ziet er fantastisch uit. Echt een fijne samenwerking!
23 October 2025
Kim
Eindhoven
Wij zijn nieuw als ondernemen en hebben nog nooit bedrijfskleding hoeven kopen. Dankzij de betrokken instelling van Francesca zijn wij heel goed geslaagd. Onze gasten en collega's reageren heel positief op onze kleding!!!!
30 September 2025
Walter
Oostburg
Staan altijd voor ons klaar en denken mee.
24 September 2025
Antoine
IJzendijke
We hadden op erg korte termijn polo's nodig voor een beurs. Alles perfect geregeld en het resultaat mag gezien worden. Erg fijne stof die we gekozen hebben! Even korte was en ophangen. Strijken is niet meer nodig. Ideaal! Gr. Delphine (Gruva Techniek B.V.)
23 September 2025
Delphine
Cadzand
18 September 2025
Drukkerij Jubels B.V.
Amsterdam
top bedrijf, zeer klantvriendelijk en denken altijd met je mee
18 September 2025
Margaret Sulkers
Steenbergen
Bestelling vlot geleverd, onmiddellijk antwoord op vragen per mail. Telefonisch vlot bereikbaar. Zeker een aanrader!
8 September 2025
N.G.
Houthalen
Was niet tevreden over iets en dat is super opgelost!
1 September 2025
Arlet
Nieuwvliet
De kleding ziet er super goed uit, precies zoals besproken.
26 August 2025
Cyntia
Vlissingen
9 June 2024
Carlien
Groede
Succes dames ga zo door.
5 June 2024
Dennis de Zwart
Schoondijke
Prima ervaring
Bauke
Cadzand
Ben heel blij dat ik hen gevonden heb via Internet. Snelle respons, aanpassingen was geen probleem. Denim schort met gouden logo erop is van een hoge kwaliteit. Geen dunne stof of dun garen maar alles lekker stevig.
Jolanda
Amsterdam
Snelle levering en goede kwaliteit.
Raimund
Sluis
Bontenue Bedrijfskleding is dé specialist voor uw bedrijfskleding.
Vooral voor branches zoals Horeca, Verswinkels, Wellness, Retail en Zorg hebben we een uitgebreid assortiment. Wij kunnen jouw bedrijfskleding voorzien van een logo.
Rijksweg 55B
4529 JB Eede