Mooie net echt lijkende kaarsen

Kaarsen met Led verlichting lijkt net echt

Deze kaarsen van Deluxe Homeart zijn echt de mooiste, meest echte, prachtige 'nep' kaarsen. Ik heb ze voor alles nu in huis, zowel de kleine theelichten als de jumbo theelichten en de dinerkaarsen. Ik krijg van iedereen verassende reacties dat ze niet geloven dat het nep is :) Ook nog eens kindproof en dierproof want ja gaat er niet van in de hens

Niet goed

Kaarsen besteld, kleur was niet wat het zijn moest. Zag in de winkel kaarsen vande kleur caramel, deze zagen er heel anders uit. Dure verzendkosten en ik heb nix. Heel jammer dit. Stuurt Patrick...ja hoor dat is de juiste kleur die ze in de doos hebben gedaan, terwijl hij ze zelf nog niet eens gezien had. Iedereen kan fouten maken toch?

Sfeervolle winkel mooie artikelen en behulpzaam en vriendelijk personeel

Zie boven

Correct, flexibel en snel

Correcte en snelle levering. Flexibel in het aanpassen van de order bij een verkeerd aantal producten. Snelle en adequate reactie van de klantenservice.

Super!!

Hoi, Jammer dat jullie de kleur petroleum/petrol! Ben daar allang naar op zoek! Ik heb er 2 stomp kaarsen van! Ben nog op naar andere maten.kunnen jullie mijn helpen? BVD groetjes Yvonne

Alles netjes geregeld, prima service!

Supersnel

Ongelooflijk snel verzonden, uitstekend verpakt, ondanks dat post.nl dezer dagen vertraging heeft had ik m'n bestelling de volgende dag al in huis.

Zeer goede en snelle service!

Zeer goede en snelle service , en ruim assortiment.

snelle levering en prima kaarsen

Snelle levering, goede service

Netjes verpakt en snel verstuurd

Helemaal goed

Na betaling keurig op tijd geleverd

Goed en snel.

Pakketje degelijk ingepakt, super.

Recent Ordee

Excellent customer service, provided assistance when having issues ordering from the UK - have no hesitation recommending this company

Prima op tijd en goed verpakt! behalve..................

Het pakketje is inderdaad de volgende dag geleverd, blijft bijzonder, het enige wat niet goed is gegaan is de strik om de doos. Deze zat er los bij maar dat is een kleinigheidje. Ik ga het kado geven dus weet niet of het helemaal goed is maar het ziet er perfect uit!!! Hoop dat diegene die het krijgt er net zo over denkt!!!

Er word om een beoordeling gevraagd terwijl het product nog niet eens is geleverd

Geen idee heb nog niks ontvangen

Reactie van het bedrijf

Hi Marcel, Ik zie inderdaad dat de bestelling langer onderweg is geweest dan gebruikelijk bij PostNL. Een beoordeling wordt automatisch na een paar dagen verzonden omdat gebruikelijk de bestelling de volgende dag in huis is. De klantenservice had je graag geholpen met dit incident. Met vriendelijke groet, Patrick (SwietArts)

Super !!

Van uitzoeken,bestellen en leveren , Top. Duidelijke site en aantrekkelijke prijzen. Ook alles netjes en goed verpakt. Vandaag bestellen , morgen leveren klopt voor 100%.

Leuke cadeauartikelen

Leuke site met diverse cadeauartikelen en een snelle levering.

Goed.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces "versturen".

Super service

Snel, correct en zelfs meedenken of ik wel zeker wilde dat ik deze bestelling zo wilde plaatsen. Dikke aanrader.

Geweldig verzorgd pakketje

Snelle levering, heel mooi ingepakt en leuke kaartjes erbij

Snelle en goede levering

Pakketje was snel geleverd. Hey breekbare producten was goed ingepakt om beschadiging te voorkomen

Hele mooie kaarsen.

Het was mooi en goed verpakt en een leuke kaart erbij. Wordt gewaardeerd

Prijs-kwaliteit heel goed

Snel geleverd en je krijgt wat er omschreven/getoond wordt.