Verry good

Verry good

Top snelle levering

super

alles schnell angekommen......grüsse aus österreich

Super schnelle Lieferung.

Top Service

Ondanks dat het om een net gelanceerd product ging dat vanuit Engeland moest komen kwam dit verassend snel bij mij terecht.

Einfach TOP. Das beste Online Angelshop.

Schnell, freundlich, sehr gute Verpackung. So soll es sein. Vielen Dank. Petri Heil.

The Best!

everything at a high level!!!

snelle vriendelijke levering

Goede duidelijke site met snelle levering en leuke aanbiedingen.

Binnen 24 uur had ik het in huis

Sehr schnell, sehr zuverlässig. Top.

Sehr schnelle Lieferung, absolut unschlagbar günstiger Preis. Versand auch noch inklusive. Sehr gerne wieder.

Uitleg was zeer goed van het produkt en ook de afmetingen waren duidelijk terug te vinden in de uitleg

Voor het eerst iets besteld bij de karpercentrale. In eerste instantie m.b.v. de mailservice. Toen het product aanwezig was gelijk besteld en het werd meteen verstuurd. Daar houd ik van.

Top service van begin tot eind!!

Van begin tot eind verliep alles soepel en zoals afgesproken ook word je heel.goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Bin zufrieden

Wie beschrieben alles super danke

Ridgemonkey tackle box pro besteld volgende dag al in huis!

Einfach top

Schneller Email Verkehr. Bemüht auf Kundenwünsche

Netjes en goede klantenservice

Uitleg en zo was netjes en duidelijk.

Super Ware, sehr schnelle Lieferung

Bin mit allem zufrieden. Danke

Alles naar wens

Alles was mooi op tijd geleverd Goede website

Top Händler

Alles perfekt abgelaufen immer gerne wieder.

Heel tevreden

Gewoon goed

Zeer goede karperspeciaal zaak

Had online wat besteld... Zeer snel geleverd.. 1 van de bestellingen was niet wat ik bedoelde... Gebeld.. En dat is wel een beetje moeilijk, je komt er niet tussen. Mij werd gevraagd om mijn emailadres te sturen. Korte tijd later werd ik direct terug gebeld. En kon ik het ook ruilen in de winkel. Had ik gevraagd, aangezien ik maar een half uurtje van Delfzijl woon vond ik dat de snelste manier voor mij in plaats terug te sturen.... Netjes opgelost. Zeer tevreden... Deze winkel is een aanrader.

Zeer snelle levering en communicatie!

Zeer snelle leveringen van topproducten met een hele duidelijke communicatie!

Over Karpercentrale

~~NEDERLANDS~~ Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken de juiste producten snel in huis te hebben. Zo kun jij je bezig houden met wat je het liefste doet, Karpervissen :-). > Voor 16:00 besteld op een werkdag? Morgen thuis geleverd. > Gratis verzending vanaf €75,-. > 30 dagen online bedenktijd. > Klantenservice via Live chat, Telefoon & E-mail. > Betalen zoals jij dat wilt. Vooraf, achteraf of in termijnen. Of kom langs in onze 600m² winkel te Delfzijl! 20 dagen na aankoop vragen we al onze klanten een van de bestelde producten te beoordelen. Zo helpen we duizenden karpervissers met het maken van de juiste keuze. Dus, doe je mee? Bedankt namens onze klanten & het hele team van KarperCentrale. ~Tom & Maarten ~~DEUTSCH~~ Wir wollen es Ihnen so einfach wie möglich machen, schnell die richtigen Produkte zu bekommen. So können Sie sich mit dem beschäftigen, was Sie am liebsten tun, dem Karpfenangeln :-). > Vor 16:00 Uhr bestellt? Werden noch am selben Tag versendet! * > Kostenloser Versand ab € 75,-. > 30 Tage Bedenkzeit. > Kundenservice über Live-Chat, Telefon & E-Mail. > Bezahlung wie gewünscht. Im Voraus, im Nachhinein oder in Raten. Oder besuchen Sie unser 600m² großes Geschäft in Delfzijl! 20 Tage nach dem Kauf bitten wir alle unsere Kunden, eines der bestellten Produkte zu bewerten. Auf diese Weise helfen wir Tausenden von Karpfenanglern, die richtige Wahl zu treffen. Also, werden Sie teilnehmen? Vielen Dank im Namen unserer Kunden & des gesamten Teams der KarperCentrale. ~Tom & Maarten