Goede service en levering

De service van mijn bestelling was goed en werd snel geleverd.. De kwaliteit/prijs was goed... Prima...

tent gekockt aqua m3

snelle levering , netjes ingepakt kinderen vonden de snoepjes lekker hahaha minpunt vandaaar geen 5 sterre ik had optijd bestelt kreeg een track en trace dat die opgestuurd was en verzonden naar mijn adres echter was dit niet het geval en is de tent niet mee gekomen vanaf magazijn mvy kevin

Mijn ervaring is zeer goed.

Ik kan dit bedrijf zeer aanraden voor iets te kopen. De service binnen het bedrijf is perfect, is er een probleem dan lossen ze het samen op met de klant.

🙂

Perfecto 🙂

Goede service, complimenten!

Waadpak besteld, eerste pak was niet voorradig, prima optie gekregen voor een ander pak met een snelle levering. Goede after sales, zeker een online winkel om vaker te bestellen, hopelijk in de toekomst ook andere takken van hengelsport.

perfect

goed advies snelle en degelijke levering spullen zien er goed en degelijk uit kan niet beter

Goede service tot nu toe

Helaas een halve bestelling ontvangen. Maar tot nu toe om het op te lossen snel en goed bezig.

Goede service snelle levering

Top zaak

Top zaak

Goede prijs en snelle levering.

Ik had voor vrijdag een stretcher nodig deze maandag besteld en was dinsdag al binnen hierdoor kon ik gelukkig nu goed slapen in het weekend vissen.

Alles prima in orde!

Alles goed behandeld door karpercentrale.nl Alleen kwam de bestelling een paar dagen later binnen, maar dit is de fout van GLS.

Eerste bestelling.

Paar dagen te laat geleverd, maar dat kwam door GLS. Goed loodjes voor een goede prijs.

Snelle bezorging als je vragen hebt over je bestelling reageren ze snel. Prijzen zijn goed. Leuke aanbiedingen. Alleen mag het assortiment wel wat groter van mij meer merken en meer fox en korda materialen. Volgende bestelling wordt weer bij de karpercentrale !!! Gr Michael Ijpma

Goede en betrouwbare service!

Goede en betrouwbare service, snelle verwerking van de bestelde producten. Indien er problemen zijn met het product, wordt er een oplossing gezocht... ik ben zeer tevreden!

Super service komen afspraken na

Bestelde is precies zoals omschreven goede kwaliteit prijs verhouding

Aantal x wAt besteld goeie communicatie ook via de app

Perfect en uitstekend geholpen.

Kan niet anders zeggen dan dat ik op mijn wenken bediend ben. Alles naar wens. Zal ook zeker vaker gaan bestellen. Behulpzaam en alles dik op orde. Toppie ga zo door.

Snel geregeld

Als je iets koopt is het snel geregeld

perfect

prachtig

Super service en snelle levering

Snelle levering en het product is als omschreven

Goed winkel vriendelijke en beleefte mensen

Goed winkel vriendelijke en beleefte mensen

Top winkel

Snelle levering. Is er iets niet genoeg hebben ze een alternatief.

Perfect!!!!!!!!

Snelle levering, ze gaan goed met klanten om. Vragen worden gelijk beantwoord!! Helemaal toppiee

Hoop blabla op website.....maar niet snel reageren

Ik bestel op donderdag voor 3 uur een item op voorraad! Op de website word aangegeven voor 3 uur besteld volgende dag in huis. Vervolgens zaterdag niks ontvangen......WhatsApp nummer bericht ons en reageren direct......gebeurd niks. Maandag bellen telefoon word niet opgenomen....meerdere keren geprobeerd. Mail gestuurd en dan als antwoord opeens pakket is zojuist verzonden. Alsof ik ze erop moest attenderen dat m'n pakket nog verzonden moest worden?!?!

Snel en klantvriendelijk!

1 Landstraat