Schnelle Lieferung, voll Zufrieden.

Ware wurde schnell Versand und kam sauber Verpackt an.

Einfach perfekt

Alles wunderbar

Bestellung unkompliziert, man bekommt umgehend Hilfe bei Fragen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goede levering Je krijgt snel antwoord bij een vraag. Dit is een aanrader

Jederzeit wieder würde ich da bestellen.

Super nett und freundlich, sollte die Bestellung sich verzögern wird man sofort darüber informiert. Ich werde definitiv dort wieder bestellen.

Nooit meer !

Wat een klucht om hier goederen te retourneren van België naar Nederland. Van. een retour label hebben ze hier nog nooit gehoord .Ware wel zo vriendelijk om een code door te sturen om de verzendingskosten op hun te nemen maar je kunt deze code nergens ingeven en draai je toch nog zelf op voor de retour kosten. Wat ons betreft NOOIT MEER. Het ga jullie nog goed ! Doei.

Sehr Gut

Trotzdem ich die falsche Ware bestellt hatte wurde alles schnell und unkompliziert geregelt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed assortiment, prijs verhouding prima, goede communicatie als je vragen hebt!

Het duurt ff maar dan heb je ook wat :-))

Duurde lang, maar top mateiaal

Super Service

Super schnelle Lieferzeit Nette Kontakt Sehr kompetent und zuvorkommend

Zeer vlug geleverd

Zeer goeie service

Goede en snelle levering

Molens besteld en alles keurig en netjes aangeleverd. Dus gewoon zoals het hoort.

Top Produkte und schnell geliefert

Top Preise und schnell geliefert

Alles Super.

Hat alles gut geklappt.

Top angebot.

Bin sehr zufrieden, top Angebote, schnelle Lieferung. Kann man nur weiter empfehlen

Sehr gut

Ich würde dort immer wieder bestellen. Tolle Ware und immer schnell da.

Moet alleen nog 1 dingetje ontvangen die ik al wel heb betaald

Gute Kommunikation

Alles gut, schnelle lieferung.

Alles prima geklappt, bestellt und schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed snel en goede prijzen

Goed snel en ik ik kom wel weer terug

Excellent

One of the product delivered had a defect. Customer service took the point very professionally and manage to find a swift and satisfying solution (delivery of replacement part). Based on this experience I recommend the website for their strong customer service.

Alles Gut!

Bester Preis im Netz! Bestellformular lief Reibungslos, Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles kompleet en snel bezorgd.

Uiterst tevreden met aankoop

Ik was al een paar weken aan het kijken naar een 12 inch foedraal, totdat ik op uw website kwam, een super mooie foedraal bij u besteld voor een zeer mooie en lage prijs. Toe ik hem uitpakte vond ik hem verrassend mooi met heel veel éxtra vakken. Super bedankt voor dit mooie aanbod.

good

Ordered and received OK. Still testing.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG