Super snel geleverd

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Komt afspraken na.

goede spullen goede service

GOEDE EN GOEDKOOPE MATERIALEN EN GOEDE SERVICE

Top geregeld

Snelle levering,prima prijzen en geweldige klantenservice!!

Netjes verpakt en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

Het gewenste resultaat

Productinformatie opgevraagd en het juiste product aangeboden gekregen. Snelle en correcte levering, prima ervaring.

Goede prijs kwaliteit, vandaag bestellen morgen leveren! Alles netjes zoals het hoort en op tijd.gewoon SUPER!

Excellent

Good webshop, fast delivery, good price

Top !

Top service!

Elke keer netjes een update via mail over de status van het pakket. Netjes op tijd geleverd en goed ingepakt.

Meteen antwoord op je vraag en snelle levering

Raad het aan om eens langs te komen of te bestellen! Top service

Snelle verzending netjes verpakt!

Besteld en dezelfde dag nog track and tracé! Binnen 2 werkdagen bezorgd door Gls, helaas doos wel beschadigd, product intact en zoals besteld. Netjes dus!!

Erg slecht

Moest 5 weken wachten op de bestelling terwijl op site alles op voorraad was.. paar x gebeld en als compensatie zou ik een extra gasbusje krijgen omdat ik elders moest kopen om te kunnen vissen. Maar helaas hadden ze er geen 1 extra bij gedaan. Blij maken met dood vogeltje dus.. Erg slechte 1e ervaring helaas dus. Grr Tim vd werf

Top geleverd

Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar

Snelle levering!

Kon beter

M’n bestelling was vergeten te versturen moest er 3 keer achter aan bellen

Makkelijk te bestellen en word snel geleverd

Na een week nog niet al mijn spullen binnen.

Donderdag spullen besteld. Maandag gebeld en toen is er pas iets verstuurd. Mijn pakket is bij de buurman op de oprit neer gezet en nog niet compleet.

Prima snelle levering

Netjes en snel geleverd

Snel en goed verzorgd

Zie boven

Producten goed en overzichtelijk aangeboden op de website. En netjes en snel bezorgd. En goede communicatie. Erg blij met mijn hengel en molen.

Prima ervaring zoals het hoort te zijn

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG