Besteld en bezorgd zoals verwacht.

Snelle levering van de producten met relistiche prijzen.

Gewoon een goed bedrijf waar je mooie artikelen kan kopen voor de juiste prijs. Je krijgt hier een goede service.

Ik had een karperschepnet besteld gelijk de volgende dag in huis en prima ding super tevredeb

prima service goed product op tijd geleverd.

Netjes en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Goed contact met de klantenservice gehad over de beschikbaarheid van bepaalde artikelen. Uiteindelijk besteld en de levering was de volgende dag al! Goede service en snelle levering. Ik kom zeker terug!

Vriedelijk en betrokken in vissen naar de klant toe.

Zeer vriendelijk medewerkers met de passie op de goede plaats .

Beetje traag

Klaar voor verzending op 10/06, tot op vandaag geen verdere info over de status van mijn bestelling

Snel en naar wens geleverd

Snel

S ochtends besteld, dag er na binnen.

Op de website staat de belofte voor 16.00 besteld, dag erna bestelling binnen. Uiteraard als product op voorraad is, maar ook dat zie je op de website. Deze belofte was voor mij reden om te bestellen, omdat ik dag erna weekend gong vissen. EN het kwam netjesdsg erna binnen. Na mijn vakantie nieuwe bestelling plaatsen voor frankrijk sessie

Besteld en snel geleverd

De boillies zijn er goed.

Levertermijn was redelijk lang

Producten 100% in orde. Prijs in orde. Enkel de levertermijn wat langer dan verwacht. De track and trace werkt niet zoals het hoort. Alles bij mekaar toch tevreden over mijn aankoop.

Top service!

Er was een verkeerd product geleverd met de levering, dit werd meteen opgepakt en 2 dagen later lag het juiste product in de brievenbus en het verkeerd geleverde product mocht ik houden.

Prima. Snelle levering

Besteld en geleverd de volgende dag. Top.

Wordt perfect geholpen

Wordt perfect geholpen

Top,, duidelijk, snel, goed !!

goed,Top,, duidelijk, snel l

Snelle service.

Super snel geleverd.

Prima..

Snel geleverd...een keurig verpakt..niets dan lof..klasse

Supersnel geleverd.thx

Snelle levering en mooi stevige verpakking.

Perfect!

Betrouwbaar, scherpe prijzen, komen gemaakte afspraken (ook mondelinge) na. Kortom ik kan iedereen aanraden om een aankoop(en) bij de karpercentrale te doen.

Super en topzaak

Super service

Shimano ultegra 5500 xsc

Prettige en duidelijke website en super snelle verzending. Gewoon top. Gr Raymond

is toch goed gekomen

via jullie site kan je de optie ophalen in Delfzijl aanvinken maar dan moet je wel gelijk betalen wat ik niet vindt kunnen je moet gewoon in de zaak kunnen betalen. dit is een goed verbeter punt voor jullie goede zaak

Verzenden mag best sneller..

2 kleine dingetjes besteld. Hoopte ze snel in huis te hebben.. Helaas, verzending via GLS ipv post nl.. En dus pas 4 dagen later in huis. Volgende keer zal ik me even bezinnen als ik iets nodig heb en ik zou het snel willen.... Op zich snel verpakt en een melding gekregen van verzending... Dus daar ligt het niet aan... Misschien post nl inschakelen voor kleinere items? Prijs is hetzelfde of zelfs iets goedkoper.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG