prijs en kwaliteit plus snelle levering

de prijs en kwaliteit zijn in orde. De levering wordt gedaan zoals aangegeven.

correcte levering

product was zoals beschreven, prima dus.

Winkel met een mooi assortiment

Toevallig kwam ik de winkel tegen in Delfzijl. Hebben daar precies de juiste spullen van de beste merken.

Goede service en snel bezorgd

Goede service voor een betaalbare prijs

Kart trolley

Goede:)

Mooie spullen gekocht voor scherpe prijzen

uitstekend

goede service, kreeg netjes op tijd geleverd wat ik had bestelt. goed verpakt zonder beschadigen. En de prijs was het laagste wat ik heb kunnen vinden. Dus volgende keer weer karpercentrale

Keurig

Artikel keurig op tijd en netjes verpakt ga zo door

Perfect!

Precies wat ik moest hebben tegen een aantrekkelijke prijs. Top-service!

Snel en netjes geleverd.

Duidelijke site, echte korting en snel geleverd zoals beloofd. Net zoals de vorige keren.

Bestelling snel en goed ontvangen . Top

Super goed geholpen en mega snelle levering

300% tevreden alles was compleet en de volgende dag in huis zoals beschreven op de site

Uitstekende Service

Karpercentrale is het Coolblue van de karperwereld.....alles voor n glimlach.

Gewoon goed

Vriendelijk en goed

Goeie ervaring

Snelle levering en netjes geleverd Goeie service

Bestelling en op de hoogte gehouden worden zeer goed alleen bij het afleven van gls vind ik niet netjes mijn pakket was ergens neer gezet maar geen briefje achter gelaten terwijl ik zelf thuis was Jullie manier van alles was top

Prima en snel geleverd

Snelle levering en goed verzorgd. Ik zou zo weer bestellen

1 minpuntje was dat de stretcher en slaapzak wel als 1 bestelling vermeld stonden maar in 2 losse leveringen met 4 uur ertussen werden geleverd

Goede zaak

Alles snel geleverd

Gewoon altijd super hebben alle tijd voor je en een goed gesprek is nooit weg. Erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Goed en snel binnen

Is snel binnen donderdag avond besteld zaterdag ochtend om 9 uur binnen

Super! Ook goed advies!

Ik was uit op een JRC barrow, die was niet leverbaar en heb toen uitstekend advies gekregen over een alternatief waar ik supertevreden mee ben!

Snel overzichtelijk

Prima prijs snel geleverd

Deskundige hulp, heel behulpzaam en vriendelijk

Groot assortiment Snelle levering

Prima molen snelle levering alleen jammer als je een vraag heb dat nooit iemand de telefoon opneemt verder prima

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG