In drie letters......... TOP

Super ervaring met deze zaak... Persoonlijk contact. En bestelling binnen 1 dag op de mat. Kortom prima

Top snel geleveverd netjes in gepakt en niks beschaidigt

Fijne en snelle service

Erg goede service

Toppers

Via een vriend ben ik bij jullie terecht gekomen en het voldoet mij prima. Goeie producten en snelle levering. Genoeg keus uit diverse merken. De online webshop zit goed in elkaar en overzichtelijk, ik ben een zeer tevreden klant.

Topproducten aan een scherpe prijs

Zeer veel topmerken, Alles aan scherpere prijzen Betaling, verzending en ontvangst liepen perfect Aanrader!

Gewoon goed

Op tijd en gewoon goed. Leuke persoonlijke boodschap op de pakbon!

Echt geweldig

Goede winkel met snelle sevice

Gewoon top zaak,en service

Top.

Het bestelde netjes verpakt en netjes op tijd geleverd. Het mooiste is toch wel dat er op de paklijst handgeschreven iets gezegd wordt omtrent s6 enzo . Dat is schitterend om te lezen . Kom graag terug voor meerdere bestellingen. Mvg l.smits

Snelle levering qua garantie kan ik niks zeggen nog maar verwacht dat dit wel goed zit

Ondanks de Black November gekte onwijs snel geleverd.

Scherpe prijs en snelle levering

Ik heb nu al een paar dingen bij de karpercentrale besteld en ben daar zeer tevreden over. De prijs is zeer scherp en de levering is echt de volgende dag

Alles goed geregeld

Netjes geregeld en afgeleverd naar volledige voldoening.

positief

nette prijs en snel geleverd, TOP!

Eerste bestelling

Eerste keer iets besteld dus weet nog niet precies. Was snel geleverd goed verpakt rnz

Zeer snelle levering

Fijne snelle levering iets na 16.00 bestelt alsnog volgende dag in huis!

Zeer snelle levering

Wat ik echt waardeerde Was de persoonlijke noot Even op de factuur iets bijgeschreven Is maar een kleinigheid maar toch Ik kan dat wel warderen Top en snel geleverd

top!

Goede snelle service

De juiste klantvriendelijkheid

De aangeschafte materiaal komt overeen met wat op de site staat vermeld.

Prima prijs, snelle levering

Geleverd als beloofd!

leveringen gingen prima

Snelle levering, prima producten. Niets te klagen.

Snelle levering, prima producten. Niets te klagen.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG