Goede prijs en snel geleverd

Stradegy tent gekocht met winter skin aan zeer aangename prijs. Snelle levering top

Uitstekend en snel

Binnen 3 dagen had ik m'n stretcher binnen waar hij bij anderen 2 a 3 weken levertijd had.

Communicatie uitstekend!

Maand geleden een karperhengel gekregen van mijn buurman die hij had besteld bij Karpercentrale, na paar keer gebruikt te hebben was de Top afgebroken van de hengel, mail gestuurd met daarbij de factuur. Na goede communicatie kreeg ik een nieuwe Topdeel toegestuurd. Uitstekende service en communicatie. Echt een aanrader Karpercentrale!

Service is altijd goed!

Helaas wat producten die ik bestelde niet aanwezig, maar er wordt altijd naar een goede oplossing gekeken. Karpercentrale heeft me nog nooit teleurgesteld

Gewoon goed

Niks maar dan ook niks te klagen. Van verpakking tot voorraadbeheer. Alles wordt snel verzonden en snel geleverd en tot nu toe nooit wat fout gegaan bij leveren. Ga zo door! Top!!!

Netjes

Precies zoals de beschrijving mooie hengels voor een goede prijs

Goed en snel geleverd.

Het artikel is goed aangekomen het ging om een fox stalker plus pod. Goed artikel ,niet beschadigd en snel binnen.

Scherpe prijs en snelle levering

Met de 10% kortingsactie nieuwe tent besteld. Levering binnen de beloofde tijd en goed verpakt! Wel jammer (en onnodig) dat er voor een betaling met creditcard extra kosten in rekening worden gebracht.

Professioneel

Snelle levering, goede kwaliteit.

Betrouwbare service volgens belofte

Telefonisch netjes te woord gestaan om de voorraad van een artikel te verifiëren. Daarna de bestelling geplaatst en deze is geheel volgens verwachting afgerond. Prima service dus

Goede ervaring was iets misgegaan met mijn bestelling. Waardoor het product terug duurder was na een mail kreeG ik een korting zodat ik toch terug dezelfde prijs kon betalen

Geen klachten

Geen klachten was volledig inorde

Product zoals omschrijving en foto

Krijgt wat je koopt en de kwaliteit en prijs is top!!

gewoon super! Bestelling makkelijk en kwaliteit voor de juiste prijs! Snel bezorgd dus top!

Onwijs goed geholpen vriendelijk en weest mij goed te vertellen over de product .Ga zeker weer bestellen

Fantastisch snel geleverd!! Voortaan me spullen hier halen!!! Of bestellen

Snelle leveringen keurig verpakt tegen een nette prijs ik goed bezig

Snelle levering en alles klopt Goed verpakt, wat ik belangrijk vinz

Goede en snelle service

goede prijs en snelle service

Top bedrijf

Nu al meerdere bestellingen gedaan altijd netjes op tijd en voorraad die klopt.

Prettige aankoop.

Zeer goede service

Mijn ervaringen zijn prima ben zeer tevreden

Ik kom zeker terug

Vriendelijk personeel en goede service. Bij eventuele vragen over producten wordt de tijd genomen om deze te beantwoorden.

Snelle service en houd zich aan de afspraken

Doen wat ze zeggen

Snelle levering, geen poespas. Kreeg de juiste producten

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG