altijd snel

snelle levering zoals het hoort! netjes ingepakt!

Snelle levering en tol product!

Bestelling was snel in huis en werd geleverd in goede kwaliteit.

In januari 10ft hengels besteld na een paar maanden al slijtage aan de ogen van de hengel. Na een paar mailtjes werden de hengels netjes omgeruild voor nieuwe hengels. Super service

Echt super !!

Had besteld flying back leads maar kreeg korda toplood opgestuurd dus verkeerd geleverd na een telefoontje hoefde ik de spullen die geleverd waren niet trug te sturen ik mocht het houden !!! En 2 dagen later had ik de goede bestelling al binnen kan je zeggen mega geweldig erg blij mee goede service en 6 toplood gratis!!!! Nogmaals geweldig !!

Snelle en correcte levering.

Heldere webshop met voorraadindicatie. Bestelling snel geleverd.

supper

supper goed en snel.geleverd

Super ervaring

Wat een super snelle levering en duidelijke site.

Goed product en snelle levering

Ik had mijn pakket snel ontvangen en werd netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Product ziet er goed uit en was netjes verpakt.

Snelle levering, netjes verpakt!

Vrijdag besteld, maandag bezorgd! helemaal top!

Goede service en snelle levering

Snelle levering en service

Snelle reactie op je mail. Levering gebeurt snel. Ruim assortiment

Uitstekende service en erg snel geleverd.. Bedankt

Geweldig!

Snelle en goed verzorgde levering tegen scherpe prijs! Zeker waard om te bestellen hier! Veel keus!

snel en goedkoop

De bestelling was snel in huis en prijs kwaliteit is ook prima

goede en snelle vezending

gewoon super bedrijf vriendelijk snelle afhandeling

Keurige en snelle service

Netjes gedaan wat ze beloven. Alles tip top in orde en volgens de geplande tijd. Kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen

Ruim voldoende

ruim voldoende en snelle levering, helaas 1 van mijn bestelde producten na 2 dagen al defect.

Uitstekende service!

Bestelling snel en verzorgd! En als je een vraag hebt : supervriendelijke en snelle response! Bedankt alvast!

Goede service en kwaliteit!

Een goede service en het product is van een zeer goede kwaliteit! Zeker een echte aanrader!

top service, uitstekend meegedacht

Hele fijne service, Tom heeft er alles aan gedaan om mijn bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Super snel!

Goed en snel

Mooie collectie met artikelen en snelle levering. Top!

Perfecte Service met klanten en kwaliteit top.

Ik zocht een vis set, ik ben aardig nieuw in het vissen dus snapte er niet heel erg veel van. Dus zocht een set op internet maar ik vond nergens eigenlijk een goede set die voor mij geschikt is. Ik kwam op deze site waar ik echte goede kwaliteit voor een goede prijs kwam. En ik had een vraag binnen een paar minuten al een antwoord. Dus ik raad deze site zeker aan

Prima levering en snelle service

Besteld en heel snel geleverd. Spullen waren van prima kwaliteit.

Top, volgende dag al in huis en goede prijs!

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG