Belachelijk lange levertijd & slecht bereikbaar
Op 12 juli besteld. Op 13 juli werden een aantal producten uit m’n order gehaald omdat deze niet op voorraad waren. Op dezelfde dag ontving ik een mail met onderstaande tekst:
——
Tot onze spijt is er een ongeluk(je) gebeurt in ons magazijn, met als gevolg dat veel producten uit de set beschadigd / stuk zijn. We hebben per direct nieuwe sets besteld om zo de producten alsnog zo snel mogelijk bij je thuis te leveren. Beschadigde producten maken we namelijk niemand blij mee.
Dit betekend echter wel dat je bestelling vertraging op gaat lopen.
Indien je meerdere producten tegelijkertijd bij ons besteld hebt, sturen we alles vast op, op de beginner set na.
De nieuwe leverdatum horen wij woensdag, dan kunnen we jou ook direct meer duidelijkheid geven. We gaan ons best doen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden m.b.t de leverdatum.
Onze excuses voor het ongemak.
——
Dat kan gebeuren en lijkt keurig opgelost te worden. Het tegendeel is helaas waar... na veel mailen, proberen te chatten, op 1 dag 10x bellen en diverse toezeggingen dat het pakket de volgende dag bezorgt zou worden, kreeg ik dan eindelijk op 23 juli (11 dagen na de besteldatum!!) een tracking code dat het pakket onderweg was.
Geen enkele tegemoetkoming of compensatie. Echt slecht.
Ik bestel hier nooit meer iets.