Doen erg hun best voor en snelle levering

Ze helpen je goed geven ook advies als je iets wil bestellen wat op is Geven je dan een ander advies over soort gelijk artikel Snelle levering en vriendelijk en persoonlijk Kort gezegd prima

zeer snel geholpen

Snelle service, scherpe prijzen

Alles keurig netjes op tijd binnen gekregen. Zeer tevreden.

4 weken wachten

Ik had op 9 juni een beginnerset en wat andere spullen er was mij een levertijd van 3 dagen beloofd na 5 dagen kreeg ik de andere spullen en een mailtje dat de beginnerset beschadigt was en er nieuwe besteld moesten worden en ik binnen 2 dagen meer zou horen 4 dagen later heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of er al meer nieuws was 1 week later kreeg ik antwoord dat de hengels binnen waren en ze opgestuurd zeiden worden daarna heeft het nog 1 week geduurd de spullen zijn van goede kwaliteit maar wat een vreeselijke service

Super snelle service

Geen cometaar

Even gemaild met wat vragen over een electrische pomp, ik kreeg snel antwoord waardoor ik het meteen besteld heb en ik had het de volgende dag in huis. En de pomp werkt fantastisch. Erg blij mee.

Redelijk

Reactie op mail matig en vrijdag besteld pas maandag in huis. Dan tekst aanpassen van: voor 16.00 besteld volgende dag in huis! Rest volgens afspraak.

Belachelijk lange levertijd & slecht bereikbaar

Op 12 juli besteld. Op 13 juli werden een aantal producten uit m’n order gehaald omdat deze niet op voorraad waren. Op dezelfde dag ontving ik een mail met onderstaande tekst: —— Tot onze spijt is er een ongeluk(je) gebeurt in ons magazijn, met als gevolg dat veel producten uit de set beschadigd / stuk zijn. We hebben per direct nieuwe sets besteld om zo de producten alsnog zo snel mogelijk bij je thuis te leveren. Beschadigde producten maken we namelijk niemand blij mee. Dit betekend echter wel dat je bestelling vertraging op gaat lopen. Indien je meerdere producten tegelijkertijd bij ons besteld hebt, sturen we alles vast op, op de beginner set na. De nieuwe leverdatum horen wij woensdag, dan kunnen we jou ook direct meer duidelijkheid geven. We gaan ons best doen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden m.b.t de leverdatum. Onze excuses voor het ongemak. —— Dat kan gebeuren en lijkt keurig opgelost te worden. Het tegendeel is helaas waar... na veel mailen, proberen te chatten, op 1 dag 10x bellen en diverse toezeggingen dat het pakket de volgende dag bezorgt zou worden, kreeg ik dan eindelijk op 23 juli (11 dagen na de besteldatum!!) een tracking code dat het pakket onderweg was. Geen enkele tegemoetkoming of compensatie. Echt slecht. Ik bestel hier nooit meer iets.

Goede service en top uitleg

Goed en eerlijk uitleg over aangekochte product

Snelle levering ,en vriendelijk

prima,goed,aanrader

doen wat ze zeggen,snelle levering.

Alles was top, levering binnen 1 dag! Aanrader

Deeper bestelling snel geleverd

Prima verlopen: tussentijdse updates per mail gekregen en bestelling is netjes afgeleverd. Zeker aan te raden om bij karpercentrale te bestellen dus.

Goed geregeld!

Spullen besteld, volgende dag geleverd. Goed verpakt en alles volgens afspraak geleverd op mijn vakantie adres Bedankt!

Fijne webshop

Prima en snel geleverd zoals altijd. Dit is mijn go-to shop voor mijn vis benodigdheden

Prima webshop

Snel bezorgd en goed verpakt.

Snel, netjes en secuur

Na wat zoeken terecht gekomen bij De kaper centrale. Duidelijke uitleg over de spullen en advies! Netjes de spullen verpakt en snel geleverd.

Snel en duidelijk

alles is zoals omschreven en snel bezorgd

Uitstekende shop

Snel en netjes verzonden. Dikke 10

Snel geleverd en dat in deze tijd.

Voor het eerst iets besteld. Site ziet er goed uit en is overzichtelijk.

Super goed en kwaliteit +

Snelle levering en goed verpakt. Kwaliteit van het product is uitstekend.

Perfecte producten goeie service en snelle levering

Als ik iets bestel word het binnen de afgesproken tijd bezorgd en de producten voldoen perfect aan de omschrijving en de eisen waar het aan moet voldoen

Duidelijk website, goede prijzen en snelle levering

ik had een gerichte zoekactie op het web en daar sprong de website van Karpercentrale uit op basis van bovengenoemde factoren. Goede uitleg bij het product en eerlijk is eerlijk na prijsvergelijking ook goed. Ook de beoordeling van andere spelen bij mij een grote rol.

Topservice. Snelle levering en kwaliteit

Ik bestel met regelmaat bij karpercentrale! Het is altijd goed gegaan. Spullen netjes optijd. Goede kwaliteit. Bij de klantenservice wordt je netjes geholpen. Ik blijf hier bestellen

Heel erg goed.

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie. Ik bestel graag via deze website.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG