perfect en snel binnen

heb de ctec beet verklikkers besteld. binnen 2 dagen binnen. en ze werken perfect.

Slechter kan niet qua service !!!

Ik heb 31-5.. een bestelling gedaan... van ruim 600 euro... tot op de dag van vandaag ongeveer 10x gebeld en meerdere keren contact gehad, iedere keer een zoethoudertje in de vorm van een antwoord, maar afspraken nakomen, daar doen ze niet aan... maak eerst de consument tevreden, voordat je Loze beloftes doet... jammer dit... snap van de Corona enz, maar wees eerlijk en laat de klanten niet zolang wachten, men heeft heus wel begrip voor de huidige tijd.... maar niet voor die fratsen , die jullie nu hanteren.. BEDENK JE, voordat men wat besteld hier!!!!!

Perfecte afhandeling !

bestelling verliep zeer vlot zondag bestelling geplaatst , dinsdag geleverd in België....

Levering

Snelle levering en Topp kwaliteit aan spullen

Erg snel bezorgd en goed verpakt.

Voor de eerste keer besteld en ik had de spullen snel in huis. Ik had meerdere artikelen besteld en deze waren goed verpakt zodat er geen beschadiging kan optreden. Ik ga hier zeker nog meer bestellen

Zeer snel verzondern

Fox eos spare mesh net besteld. 1 ste bestelling wat ik heb gedaan bij deze webshop Zeer snel geleverd. Bestel bij de karpercentrale zeker vaker.

Service en producten

Spullen waren snel binnen maar de houdbaarheid datum was over tijd van de bollies hierop gemaild op 19-06-2020 maar tot op heden geen reactie

goede en snelle reactie

echt top bestelling kreeg ik er gwn een zak boilie bij

Prima de luxe

Bestelling werd uitstekend afgehandeld

Vergeten product geen reactie op mail

Producten besteld mail gekregen pakket ontvangen maar een ontbrekend product na een mail gestuurt te hebben geen reactie gekregen

Je word goed geholpen geven juiste tips zijn super vriendelijk en hebben een groot assortiment aan karper spullen !

Mooi product en snelle levering ondanks alle drukte en maatregelen door het Corona gebeuren

Zeer goed , reageren heel snel

Zeer goede ervaring , bestelling volgende dag ontvangen , was een prima artikel

Top service met duidelijke communicatie

Na een bestelling die niet soepel verliep heb ik contact gehad met Tom. Hij heeft alles heel goed en professioneel opgelost, duidelijke communicatie via mail en telefoon. Een bedrijf om in de favorieten te zetten voor verdere bestellingen!

Goede producten en een snelle levering

Zal de karpercentrale aan ieder aanraden bestellingen worden snel verzonden en de producten en de prijzen zijn zeer goed .

Prima winkel

Bestellingen gedaan. Keurig optijd. Goed verpakt. Heldere correspondentie.

duidelijke overzichtelijke website. Goeie voorraad, en snelle bezorging ondanks de corona maatregelen.

Om contact te krijgen heb ik gebeld en geappt maar hier kreeg ik geen reactie ! Na te hebben gemaild kreeg ik vrij vlot antwoord en wordt mijn probleem opgelost . Tip van mijn kant kijk wat vaker of laat dit doen op de app zodat klanten sneller antwoord krijgen . Momenteel veel produkten tijdelijk niet leverbaar dat is wel jammer . Verder prima produkten die ik heb mogen ontvangen .

Disappointed

I ordered some net.they sent me another net,different company.i sent e-mail and messages on What's up.nobody responded.was 08.06.2020 and 15.06.2020again.today i tried to call.nobody picked up the phone.i think it is more important to make the clients satisfied, not to make fast money.i am disappointed.i do not recommended.

Snelle levering en goede informatie over alles

Goede en snel geleverd op aangegeven tid goede service

Betrouwbaar en snel!

Snelle levering, alles ook echt op voorraad en goede service!

Alleen het bezorgen zou wat beter kunnen Gisteren zou mijn tent binnen komen heel de tijd zitten wachten blijkt hij de volgende dag komen.even klant inlichten zou dan handig zijn.

Vriendelijk

Super winkel met super webshop. Voor t eerst besteld daar. Een proline commander boat. Was helaas vertraagd, ipv 8 tot 11 dagen werd het bijna een maand. Maar ze waren goed te bereiken en gaven goede info over de stand van zaken (mits je belt, want op de app werd niet gereageerd vanwege drukte). Tevens denken ze goed met je mee! Bedankt mensen! Onze visvakantie kan niet meer stuk!

Super scherpe prijzen en een zeer snelle levering!

'S avond na 23u nog besteld, en 2 dagen later mogen ontvangen. Alsook was het de beste prijs op het internet die ik kon vinden! Zeker een aanrader!

Super service.

bestelling geplaatst hier was iets mis gegaan. Levering van de hengels en molens kon niet plaats vinden. Mogelijkheid gekregen om uit 2 duurdere hengels en 2 duurder molens te kiezen. tegen de prijs van de eerdere bestelling. Super service..!! Goed en betrouwbaar.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG