Helaas wat minder

Stoel besteld , stond op de webshop als leverbaar vermeld , 2 dagen later stond deze op uitverkocht . Paar keer telefonisch contact gezocht maar pas naar 4 x bellen kreeg ik gehoor . Hij vertelde mij dat ze jammer genoeg uitverkocht waren maar dat hij nog een zending binnen een week zou verwachten . 8 dagen op gewacht om vervolgens te horen te krijgen dat deze niet meer leverbaar is tot augustus . Hij kwam wel met een alternatief vond dit wel netjes maar moest het afslaan omdat ik de bestelde stoel graag wou hebben . Nu 2 mailtjes verder een paar telefoontjes en een whatsapp bericht gestuurd maar geen reactie . Had al betaald maar nog geen retournering van het bedrag helaas . Zal vast een goede zaak zijn 1ste keer dat ik er iets bestel maar wat mij betreft ook gelijk de laatste keer !

Goede voorraad, prijs en snelle levering

Product is snel verzonden en binnen 2 dagen in huis. Super!

Keurige levering en goede communicatie over de levering.

Super. Ga ik zeker vaker doen.

super goed

altijd alles netjes verpakt en optijd bezorgt ben zeer tevreden met het aanbod en de service!

Zeer Snelle service, en Levering

Bij toeval kwam ik bij karpercentrale terecht, omdat deze de beste prijs gaf tijdens het zoeken naar een specifieke tas. besteld en direct bericht hoe en wat . Zonder meer een aanrader.

Zeer netjes verpakt en snel geleverd!

Zeer netjes verpakt en snel geleverd!

Ronduit slecht en geen reactie

26 mei heb ik een bestelling geplaatst en hierop heb ik direct een bevestigingsmail gekregen. Super netjes! Een week later (1juni) niks vernomen en nog niks ontvangen. Hierop heb ik op de bevestigingsmail gereageerd t.a.v. Dhr. Snoek. In de mail stond dat als ik vragen had kon reageren op de mail. Op 6 juni geen reactie op mijn mail en nog geen pakketje. Ik heb op de account gekeken en het pakket was niet verstuurd. Toen heb ik op de zelfde dag een app gestuurd naar de Karpercentrale. Nu 10 juni geen pakket geen reactie op mijn mail en geen reactie op mijn app. Ik vind het het ronduit achterlijk dat er geen reacties zijn gekomen en geen pakketje is aangekomen het gaat niet om een 10tje nee om bijna 100 euro. Ik kan er alle begrip voor tonen als het leveren van een pakket langer duurt dan anders, absoluut. Maar geen reactie vind ik schandalig. Hopelijk krijg ik via deze weg eindelijk eens reactie hoe het zit.

Prima webshop, snelle levering

volgens afspraak de volgende dag geleverd

Langdurige maar goeie bestelling

Heb lang op mijn trakker barrow moeten wachten en werd er ook nog eens een verkeerde geleverd, gelukkig kreeg ik een andere barrow en werd de prijsverschil aan mij uitbetaald! Topwinkel en zeker een aanrader

Uitstekende communicatie en een goede service.

Heb hier een stoelgekocht, helaas werd na het mailen met T.S. duidelijk dat de bestelde stoel helaas een langere levertijd zou hebben (ongeveer 12 week). Als optie kreeg ik twee voorstellen. 1 mijn geld terug en 2 een vergelijkbare stoel waarvan Karpercentrale het verschil opzich zou nemen. De stoel heb ik geaccepteerd en deze is diezelfde week nog verstuurd. Ik heb dit als zeer goed ervaren, de communicatie was snel (op zondag werd nog gemaild) en duidelijk. Het contact verliep op vriendelijke wijze. Ik zou hier zeker weer bestellen en mijn amateurvisclubmaatjes (Visclub los van 't wief) deze zaak ook zeker aanraden.

Makkelijk en overzichtelijk

Perfecte plek om een cadeau te kopen voor vaderdag. Vooral als jezelf geen verstand heb van visspullen.

geweldig

Een geweldige side walhala voor de karpervisser bestelling snel thuis. ook aan de telefoon word je vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. echt topie ga zo door dikke tien

2 dagen na bestelling in huis Geen klachten

Lekker snel geleverd, en goed product. goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Prima zaak

Aanradertje, wat ik had besteld werd ook geleverd waar ik bij andere zaken wel eens een probleem mee heb. Is het er niet dan wordt je gebeld voor eventuele vervanging van wat je besteld hebt. Prima service en zal hier zeker blijven bestellen.

Mooi spul en op tijd geleverd!!

Binnen de aangegeven tijd geleverd helemaal top!

Hele goede service ben fijn geholpen.

Jammer

Slechte communicatie. Heb gemaild en geappt. Geen reactie waar mijn bestelling blijft. Ik heb helaas besloten te annuleren.

Slechte communicatie

Na een bestelling te hebben gedaan duurde het erg lang voordat het artikel werd verzonden. Op zich begrijpelijk ivm de Corona periode. Maar nadat ik een mail heb gestuurd totaal geen antwoord er op gekregen. Verder uiteindelijk de bestelling wel gekregen maar zoals gezegd zonder communicatie hoe lang het ging duren nadat ik dat per mail gevraagd heb.

Product goed

Het bestelde product is in orde. Maar wel een poosje op moeten wachten voor het eindelijk geleverd werd.

Goed en duidelijke communicatie.

Voor het eerst hier iets besteld, erg duidelijke communicatie. Erg tevreden met de gekochte artikelen, zeer goed verpakt voor transport Erg tevreden, top!

Perfect, goede prijs en snellle levering

Perfect spul, snelle levering

Szybka dostawa,produkt dobrej jakości i nie uszkodzony

• Poleciłbyś nas? Tak

Mooi product en snel geleverd wat wil je nog meer

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG