Top producten nette winkel . Betrouwbaar en kwaliteit

Super alles klopt.

Mijn ervaring is, Met goede informatie op de site heb ik dat besteld wat zij adviseren. Ik koop en bestel zekers weer. Mvg Erik.....

Vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen, hele snelle reacties als je vragen hebt en hele snelle levering. Oftewel Toppers

Snel , goed en duidelijk

Al stuur je artikelen terug , ze blijven net geduldig , aardig en zeer behulpzaam .

Kwaliteit/prijs verhouding is goed en de bestelde spullen worden netjes en snel geleverd

Zeer goed klant vriendelijk behulpzaam

Meerdere bestellingen gedaan via karpercentrale en zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en behulpzaamheid

Alles feilloos verlopen

Alles ontvangen zoals het hoort!

de perfecte site

snelle verzending

Goede service en tijdens de corona toch op tijd de zending op tijd binnen gekregen

Zeer goede hengelsport zaak

Geen klachten. Álles uitstekend zowel levering als klantenservices heel vriendelijk. Echt waar een aanrader. Ik blijf bestellen.

Uitstekende service!

Zeer goede service! Meerdere bedrijven zouden zulke service moeten verlenen. Je word netjes gebeld als er een bepaald item op het moment van bestellen niet direct op voorraad is. Ik heb een schepnet besteld en deze is van zeer goede kwaliteit.

Mijn eerste bestelling voor mijne zoon van 11j die karper visser is ale aan het leren is het uitstekend materiaal. En levering is super goed. En klantenservice was ook heel aangenaam en kreeg ook direct antwoorden op mijn vragen echt waar uitstekend.. Zal zeggen ik blijf bestellen bij jullie echt een aanrader.

goed en snel

mooie prijzen en snelle levering

Meedenkend en snelle en correcte service

Koffiemaker van Fox besteld maar helaas niet leverbaar. Tom belde na 5min dat ik mijn bestelling had geplaatst. Dacht mee in de vorm van een ander merk, welke hij wel had liggen, deze was iets duurder maar mocht ik voor hetzelfde bedrag hebben. Top meegedacht. Ga zo door

Producten kwamen super snel binnen. Het werd zelfs geleverd op 5 mei! Top winkel!

Super service en uitstekend klantvriendelijk

Verschillende bestellingen gedaan met uitmuntende service en perfect klant gericht zo moesten meerdere winkels zijn ik doe graag zaken met jullie tot de volgende

Geweldige service excellent top

Mijn ervaring met karpercentrale is top paar dagen geleden een fox easy brolly besteld per ongeluk stuk gegaan bij het eerste keer opzette ik mocht hem gelijk terug stuuren van tom en hij werd vervangen voor een nieuwe excellent top service tot nu alleen bij karpercentrale gehad mvg Levi Scheffer

Goed geprijsd en vriendelijke sevice

2 Bestellingen gedaan waarvan 2 artikelen helaas niet meer verkrijgbaar. Hier kwam ik thuis achter bij het uitpakken. Na mailcontact werden deze wel direct gecrediteerd. Met een pakbon werken en op voorhand contact opnemen met de klant, ipv dat ik dat zelf moest doen zou ik 5 sterren hebben gegeven ;) Door de drukte erbij ingeschoten misschien? En helaas 1 artikel beschadigd maar na zeer vriendelijk watsapp contact wordt direct een nieuwe opgestuurd. Al met al een zeer dikke voldoende.

Tijdige levering zoals beloofd!

Top service, goed advies en nemen de tijd voor je

Ik zocht beetmelders en vroeg wat informatie, kreeg goed advies en met dat advies heb ik ook mijn aankoop gedaan en ben er erg tevreden over.

Super snelle levering

Trage levering

Tijdens bestellen en in de mail werd gesuggereerd dat binnen 24 uur verzonden zou worden. Helaas klopt daar niets van, 10 dagen later werd de bestelling bezorgd. Niet leuk als je een verjaardagscadeau veel te laat binnen krijgt !

Beter dan de rest..

Jammer dat ik er niet eerder achter ben gekomen 🙃👍😁

Goede prijs snelle levering

Artikelen besteld snel geleverd goede prijs en goede kwaliteit

Goede vriendelijke service

Zeer goed en positief, keurig netjes gebeld met een onderdeel mbt kleur om zo teleurstelling te voorkomen. Verder heel snel geleverd. Ook de mailing zeer positief ervaren. Ik zal er toekomstig zeker vaker bestellen.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG