Benodigde visspullen de volgende dag in huis

Voor een vis uitje spullen nodig. In deze tijd via internet gekeken en hier wat besteld. Volgende morgen in huis, hierdoor ook die dag nog gevist.

Heel goede service, perfecte levering.

Bestelling geplaatst, enkele dagen later reeds geleverd. Heel tevreden.

Goede service en snel binnen

mijn bestelling was zoals omschrijving. En snel binnen zonder problemen

Een goede winkel.heb er bankstiks bestelt. En waren zeer snel binnen verpakking was ook goed .zal zeker meer kopen bij deze winkel .

Persoonlijke Nette service

In een drukke tijd goede service en mooie producten. Erg tevreden.

Levering na 1 week.

De levering moet nog komen, en moet al beoordelen??? Woensdag besteld de woensdag een week erna hopelijk geleverd. Het is nu dinsdag, wacht af.

K.M

Zeer goede winkel en dingen van zeer goede kwaliteit als ik snel opzij zet, raad ik aan

Persoonlijk en adequaat!!

Boven verwachting goed. Snelle reactie, service, bezorging en desalniettemin persoonlijke benadering omtrent aangeschaft(e) product(en) Ga zo door boys

goede snelle service.

wat ze beloven doen ze ook, bestellen volgende dag in huis. de producten worden zeer goed verpakt.

Mijn bestelling pop up tentje .geweldig makkelijk op te zetten.deze was ook goed beschermd ingepakt.ben er heel blij mee.

Super service

Super service altijd meedenken snelle reactie en geven de juiste info

Beste webshop voor karper vissen

Altijd snel en netje je spullen in huis

Zeer klantvriendelijk en mooie producten

Na de bestelling van 2 karperhengels oor mijn vriendin direct zeer klantvriendelijk contact in mijn mail,snelle levering en ook netjes en veilig verpakt!!! Kan deze winkel echt aanbevelen voor online bestellingen en ga er ook zeker een x een bezoek brengen.

Zeer slecht

Dat zij dit nog durven te sturen Zijn boeven ********** eerst klopt de levertijd niet toen naar verkeerd aders verstuurd nu geen bestelling of me geld en ze willen ook mijn geld niet terugstorten

Prima snelle levering

Goede snelle levering

Top producten nette winkel . Betrouwbaar en kwaliteit

Super alles klopt.

Mijn ervaring is, Met goede informatie op de site heb ik dat besteld wat zij adviseren. Ik koop en bestel zekers weer. Mvg Erik.....

Vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen, hele snelle reacties als je vragen hebt en hele snelle levering. Oftewel Toppers

Snel , goed en duidelijk

Al stuur je artikelen terug , ze blijven net geduldig , aardig en zeer behulpzaam .

Kwaliteit/prijs verhouding is goed en de bestelde spullen worden netjes en snel geleverd

Zeer goed klant vriendelijk behulpzaam

Meerdere bestellingen gedaan via karpercentrale en zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en behulpzaamheid

Alles feilloos verlopen

Alles ontvangen zoals het hoort!

de perfecte site

snelle verzending

Goede service en tijdens de corona toch op tijd de zending op tijd binnen gekregen

Zeer goede hengelsport zaak

Geen klachten. Álles uitstekend zowel levering als klantenservices heel vriendelijk. Echt waar een aanrader. Ik blijf bestellen.

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG