Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering En als je wat bestellen en het is niet kompleet dan krijg je nettjes een mail Dat ze het gaan oplossen voor je

Perfect gelopen

Goed en snel geleverd

Snel en netjes volgens afspraak geleverd 👍

👍👍

Bestelling is juist ontvangen

Heb een Garmin Sriker+5 besteld op 25-2-2020. Bestelling liep vlot en netjes. Alleen door de verhuizing iets later mijn bestelling binnen gekomen. Maar er zat een extra kap bij waarde 20 euro. Ik ben zeer blij en raad iedereen aan om bij Karpercentrale te bestellen.

Kan beter

Bestelling voor een deel ontvangen. Vertelden in een mail dat 2e deel van bestelling nog op tijd geleverd zou worden. Krijg geen response over de nalevering. Ik hoop product nog binnen te krijgen voor mijn Frankrijksessie :( Zeer weinig info retour via mail.

Een goede winkel

Gewoon een goede winkel .levering is snel en op tijd. Verpakkingen is goed .een aanrader deze winkel.

Goed!!

Mooie prijzen en snel geleverd

Super service!

Nadat het contact over mijn bestelling vrij stroef verliep en de producten die ik besteld had niet geleverd konden worden, een hele mooie goede oplossing gekregen!! Super geregeld en zie jullie bij jullie opening!👍

Fijne zaak

Doen wat ze zeggen en leveren snel ,kreeg zelfs nog leuke extra's twv60euro hellemaal happy

Had een ontvanger voor een beetmelderset besteld. Zeer snelle verzending en was prima verpakt, dus helemaal top.

prima verlopen

Mijn bestelling is prima verlopen. Bestelde was helaas niet op voorraad dus duurde wel wat langer, maar het bestelde werd uiteindelijk netjes geleverd met track@trace info dus niets op aan te merken van mijn kant.

Continuïteit in service

Niks om aan te merken. Order is volledig behandeld zoals het hoort. Dank u wel

top

Goede prijs en snel geleverd.

Super netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit

Gewoon top

Goede producten en klantvriendelijke .

Goeie service.

Een bestelling gedaan van een foudraal, dit was tijdens de verhuizing van het bedrijf. Helaas was de bestelling niet helemaal goed doorgegeven maar na 1 mailtje werdt alles keuring netjes opgelost door Tom(eigenaar). Na de mail van Yom was het product binnen een paar dagen bij mij. Keurige foudraal voor een hele nette prijs. Al met al zeer tevreden ondanks het kleine foutje.

Professionele webshop met de klant als nr. 1

Professioneel verpakt. Vandaag besteld morgen in huis. Bij vertraging een cadeautje als compensatie. Ik ben een zeer tevreden klant!

Ook na foutieve levering wordt het keurig opgelost. Daarnaast ook nog verrast door een presentje van hun gezien de foutieve levering. Kortom top service

Goede ssrvice

We moesten wat langer wachten op. Een. Pakketje ivm verhuizing dat hebben ze mooi gecompenseerd door extra artikelen bij te voegen top!!!

Lang op m'n spullen moeten wachten

Op de site staat bij mijn bestelde product: vandaag voor 15:00uur besteld de volgende dag in huis. Nu had ik zelf al ingevuld dat bestellen op oudjaarsdag betekent dat er wel een paar dagen tussen zouden zitten maar bijna 3 weken is toch wel erg veel. Meerdere malen contact gezocht maar van de aardbodem verdwenen leek het wel ( via mail, telefoon en Whatsapp) maar pas na klacht aangemaakt te hebben bij PayPal kreeg ik reactie. Er was blijkbaar een storing..tja...zet dat dan op je site zou ik zeggen. Al met al m'n product gekregen en dat product is goed. Communicatie en verzendtijd -/-

Goede ervaring

Een warmte pak besteld bleek helaas later niet meer leverbaar wat jammer was maar kreeg een andere aanbieding van een duurder pak waarvan ik de helft van het verschil Madrid hoefde bij te leggen en pak was daarna binnen 2 dagen bij mij

Bezorging Correct en op tijd

Geen toevoeging nodig.