Klantvriendelijk. Alleen website mag wel update zijn kwa spullen. Makkelijk gespreid betalen

goede site er staan veel leuke dingen op.

ik hwb pas geleden op de site iets besteld en het kwam goed aan en ook op de goede dag. de site zelf ziet er goed uit er staan veel leuke dingen op en ik heb er zelf wel wat op kunnen vinden.

Makkelijk te bestellen, snelle service

Vriendelijk persoonlijk contact

Denken heel goed mee en versturen producten zoals beloofd!

Meedenkend top geregeld

De tegoedbon werkt niet bij het afrekenen

Ik heb weer wat besteld, en had nog € 6.95 tegoed maar met het afrekenen kan ik de tegoed bond niet verwerken.??? Wel weer een nieuwe tegoedbon gekregen, maar durf niet meer te bestellen want als de bon weer niet werkt is alles veel te duur.

Goedkoopste leverancier, Kwaliteit,snel en klantgericht wat wil je nog meer!

Reeds meerdere keren iets gekocht altijd correcte afhandeling en meedenken met de klant mocht iets niet zijn zoals besteld. Verder goedkoopste op gebied van karperproducten en snelle levering. Ook altijd leuke attentie waar kinderen weer naar uitkijken. Dit maakt de karpercentrale ook wel heel erg bijzonder. Ga zo door!

top service

voor het eerst hier besteld zeer goede snelle service ik gaat er zeker veel meer bestellen de bollies zijn heel erg vers

Doen wat ze zeggen .

Doen wat ze zeggen ,weet waar aan toe bent.

geweldig in 1 woord

ik had swingers besteld die niet op vooraad waren en binnen 1 week waren ze er, echt top

Uitstekende ervaringsdeskundige karperwinkel

Ga hier elke keer heen met veel plezier! Goeie prijzen!!! Goede kwaliteit!!! En klant is koning! Ze denken altijd met je mee💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Tevreden

Besteld en op de aangeduide lever termijn aangekregen . Hoeft niet meer te zijn !

Zeer klantvriendelijk

Ik had 2 bestellingen geplaatst en op 1 product zat een leveringstijd van een aantal dagen. Via de mail werdt mij dit netjes vermeld. De producten zaten netjes ingepakt. Ik ga hier vaker bestellen.

Zeer goede service

Een fijne website met veel keus voor visspullen, die mij heeft aangesproken tot het kopen van nieuwe visspullen.

Lang moeten wachten en geen antwoord op e-mails gekregen

Lang moeten wachten, meerdere keren zonder resultaat contact gezocht en uiteindelijk via Whatsapp gelukt. Andwoord via email zou dus beter kunnen.. klantvriendelijkheid goed

Klantvriendelijk

Enige tijd geleden een karperstoel en vispak besteld. Fox stoel bevalt prima. Het vispak was echter niet meer leverbaar. Dat was een teleurstelling...... Gelukkig stuurden ze een appje met gelijk het advies voor een ander pak, nml een Strategie thermo 3 in 1 pak. Toen dit binnenkwam was ik blij dat het andere niet meer leverbaar was. Supermooi pak. Bedankt Karpercentrale!

baase winkel

als heel heel heel erg tevre3den

Webshop mét service

Zeer degelijk materiaal gekocht voor een competitieve prijs. Levering van Noord-Holland naar West-Vlaanderen op 1 dag. Netjes verpakt. Zo goed als onmiddellijke reactie op mijn vraag per whatsapp. Leuke attentie gekregen bij mijn bestelling. Hier kom ik terug.

Besteld en binnen de termijn binnen zo als het hoort.

goed en betrouwbaar

Bestelling geplaatst, van alles wat aan aas en voer, sommige artikelen waren niet op voorraad, dus ff langer wachten (wat mij als visser niet uitmaakt) , wordt netjes aangegeven dat er wat meer dagen bij komen, maar alles netjes bezorgd, en zelfs en pak van 2,5 kg boillies die niet aanwezig bleek te zijn is heel netjes opgelost door 3 x 1kg mee te geven, super service mannen! Tot de volgende keer!

Mag hier graag shoppen, best klant vriendelijke mensen.

Heb 3 tassen besteld van fox, heb er maar 2 binnen gekregen in een grote doos, ze pasten er ook precies in. Mijn vrouw zegt is dit de enige doos we verwachten er namelijk 3, dan zal alles wel in deze doos zitten zegt hij, want volgens zijn computertje waar je je hantekening op moet zetten had hij maar 1 doos op ons adres. Dus ben erg benieuwd waar mijn fox yoager compact barrow bag is blijven hangen. Heb een Whatsapp gestuurd naar de karper centrale, gebeld alles ingesproken, ze zouden weer bellen, maar tot heden nog niks, erg jammer. Heb ook nog 2 foto's van de doos gestuurd stond met dikke stift een 2 op omcirkelt, dus denk dat doos 1 nog ergens rond hangt. Maar dat GLS is voor mij ook een bedrijf van niks, al weet ik niet waar ik de fout moet zoeken. Voor de rest mag ik hier wel graag shoppen, en heb ik géén op en aan opmerkingen.

Slecht omgaan met verzending en verpakken

Flinke bestelling gedaan, helaas tot mijn spijt later binnen gehad dan aangegeven stond ook in 2 delen. Maar goed dit kan gebeuren als iets plots niet op voorraad is. Helaas kreeg ik bij de 1ste en 2e levering de dozen helemaal beschadigd en kapot geleverd ook waren hierdoor de emmers kapot en lagen door heel de doos en zaten er legen verpakkingen in de doos. Hier foto's van door gestuurd ook met de vraag wat ik nou allemaal binnen moest hebben en nog nageleverd moest krijgen. Als antwoord kreeg ik dat de emmers vervangen werden en veder geen excuus of wat de legen verpakkingen moesten zijn of wat dan ook. Hierna niks meer te horen gekregen. Bij de nalevering precies het zelfde probleem doos weer beschadigd en lege verpakkingen. Telefonische slecht bereikbaar en whatsapp weinig tot geen reactie. 1ste en laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

Kwaliteit, prijs en service is perfect

Goede prijzen, prima service en mooi assortiment.

Leuke acties en zeer vriendelijk personeel!

Site heeft een mooi assortiment en het personeel is heel hulpvaardig en vriendelijk, kreeg bij mijn bestelling zelfs een handgeschreven kerstgroet! Thumbs up!

Super geregeld !

Netjes bezorgd ! En nog super persoonlijk berichtje erbij!

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG