Klantvriendelijk

Enige tijd geleden een karperstoel en vispak besteld. Fox stoel bevalt prima. Het vispak was echter niet meer leverbaar. Dat was een teleurstelling...... Gelukkig stuurden ze een appje met gelijk het advies voor een ander pak, nml een Strategie thermo 3 in 1 pak. Toen dit binnenkwam was ik blij dat het andere niet meer leverbaar was. Supermooi pak. Bedankt Karpercentrale!

baase winkel

als heel heel heel erg tevre3den

Webshop mét service

Zeer degelijk materiaal gekocht voor een competitieve prijs. Levering van Noord-Holland naar West-Vlaanderen op 1 dag. Netjes verpakt. Zo goed als onmiddellijke reactie op mijn vraag per whatsapp. Leuke attentie gekregen bij mijn bestelling. Hier kom ik terug.

Besteld en binnen de termijn binnen zo als het hoort.

goed en betrouwbaar

Bestelling geplaatst, van alles wat aan aas en voer, sommige artikelen waren niet op voorraad, dus ff langer wachten (wat mij als visser niet uitmaakt) , wordt netjes aangegeven dat er wat meer dagen bij komen, maar alles netjes bezorgd, en zelfs en pak van 2,5 kg boillies die niet aanwezig bleek te zijn is heel netjes opgelost door 3 x 1kg mee te geven, super service mannen! Tot de volgende keer!

Mag hier graag shoppen, best klant vriendelijke mensen.

Heb 3 tassen besteld van fox, heb er maar 2 binnen gekregen in een grote doos, ze pasten er ook precies in. Mijn vrouw zegt is dit de enige doos we verwachten er namelijk 3, dan zal alles wel in deze doos zitten zegt hij, want volgens zijn computertje waar je je hantekening op moet zetten had hij maar 1 doos op ons adres. Dus ben erg benieuwd waar mijn fox yoager compact barrow bag is blijven hangen. Heb een Whatsapp gestuurd naar de karper centrale, gebeld alles ingesproken, ze zouden weer bellen, maar tot heden nog niks, erg jammer. Heb ook nog 2 foto's van de doos gestuurd stond met dikke stift een 2 op omcirkelt, dus denk dat doos 1 nog ergens rond hangt. Maar dat GLS is voor mij ook een bedrijf van niks, al weet ik niet waar ik de fout moet zoeken. Voor de rest mag ik hier wel graag shoppen, en heb ik géén op en aan opmerkingen.

Slecht omgaan met verzending en verpakken

Flinke bestelling gedaan, helaas tot mijn spijt later binnen gehad dan aangegeven stond ook in 2 delen. Maar goed dit kan gebeuren als iets plots niet op voorraad is. Helaas kreeg ik bij de 1ste en 2e levering de dozen helemaal beschadigd en kapot geleverd ook waren hierdoor de emmers kapot en lagen door heel de doos en zaten er legen verpakkingen in de doos. Hier foto's van door gestuurd ook met de vraag wat ik nou allemaal binnen moest hebben en nog nageleverd moest krijgen. Als antwoord kreeg ik dat de emmers vervangen werden en veder geen excuus of wat de legen verpakkingen moesten zijn of wat dan ook. Hierna niks meer te horen gekregen. Bij de nalevering precies het zelfde probleem doos weer beschadigd en lege verpakkingen. Telefonische slecht bereikbaar en whatsapp weinig tot geen reactie. 1ste en laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

Kwaliteit, prijs en service is perfect

Goede prijzen, prima service en mooi assortiment.

Leuke acties en zeer vriendelijk personeel!

Site heeft een mooi assortiment en het personeel is heel hulpvaardig en vriendelijk, kreeg bij mijn bestelling zelfs een handgeschreven kerstgroet! Thumbs up!

Super geregeld !

Netjes bezorgd ! En nog super persoonlijk berichtje erbij!

Alles verkrijgbaar voor de karpervisser en betaalbaar.

Topper

Bestelling vlug aangekomen Vlugge reactie op mail gekregen Top service en kwaliteit voor weinig geld

goede service en levering

👌

Zeer tevreden!

Snelle bezorging, product zoals omschreven op de website. Alles helemaal in orde.

Juiste producten

Super!!!

Altijd alles snel in huis Mooie vis spullen Super kwaliteit vis boilies en pop-up Elke maand vers gedraaid Goeie service

Goede en snelle service

Een goede en snelle service. Snel geleverd.

Ik heb mijn bestelling in korte tijd en in goede staat ontvangen.

Super professioneel en correct.

Goed geholpen en snelle service.

KARPERCENTRALE is correct. Bezorgdiensten GLS slecht.

Zeer slechte ervaring met verzending door GLS. Al eerder problemen met GLS gehad.

Kom zeker weer.

Kreeg al snel de bevestiging dat het product opgestuurd zou worden, maar bij de verzendmaatschappij was een beetje vertraging, dus product kwam iets later.

Top winkel

Mijn ervaring met karpercentrale is heel erg goed ook in de winkel wordt je ook heel erg netjes geholpen en als je vragen heb dan worden ze ook heel goed beantwoord door Marten en Tom van karpercentrale

Prima service en correct op de hoogte gehouden.

Mijn bestelling in prima staat ontvangen en correct op de hoogte gehouden van status bestelling!

Een dike tien en klantvriendelijk

Is een mooie site erg overzichtelijk mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering en goede prijzen! Mijn zoontje zal blij zijn met pakjesavond☺️

1 Landstraat

Delfzijl 9934BG