Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen. Slipstop schoentjes geeft kinderen extra veiligheid en zelfvertrouwen voor de kleintjes zoals bij jouw dochter. Top!
Heel fijn om te lezen! Bedankt voor je review.
Hi Claudia, Wat vervelend dat hij uitslag had gekregen. We adviseren om Slipstop shoes alleen aan te geven tijdens het gebruiksmoment en tijdens het rusten om ze uit te doen en te laten drogen. Ze zijn heel snel droog. Te lang (nat) aan de voeten kan voor irritatie zorgen. Erg vervelend natuurlijk. Hopelijk heeft hij er niet al te lang last van gehad.
Hi Cynthia, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn en het goed werkt voor jullie. Inderdaad ook voor droge oppervlaktes zoals een speelhal zijn ze ideaal. TOP!