Goed maar kwaliteit kan beter

Ik heb de sliptops besteld op eigen website. Ze zijn leuk met verschillende prints en dus ook makkelijk te onderscheiden per kind. We gebruiken ze gezien de snelheid de kindervoeten groeien ook thuis. Onze dochter heeft roze slipstops die door morsen van chocomelk al niet meer schoon te krijgen waren. Hierna is zij hiermee in de dordogne geweest. Het zand dat je hier vindt is er ook niet meer uit te wassen. Onze zoon heeft er donkere met dinosaurussen. Na enkele keren thuis dragen is de neus al lichter en wat gepluisd. De schoentjes doen hun job goed, ze zorgen voor geen hete voetjes aan het zwembad. Geen uitglijdende kindjes aan het zwembad of thuis (douche of zelfs parketvloer). Ook kan je ze goed overal gebruiken, de prints zijn leuk, geen blaren om ze in te lopen en ze gaan langer mee doordat ze rekken. Hiervoor zou ik ze zeker aanraden. Maar … jammer dat de stof snel lelijk wordt en de kwaliteit toch in mijn ogen voor een vrij duur waterslofje (je koopt ze vaak enkel voor vakantie of zwemmen) laag is.

Lekker rondrennen

De beste aankoop sinds aller tijden voor mijn zoontje. Nu op vakantie en hij kan lekker rond rennen bij het zwembad maar er vervolgens ook veilig mee douchen zonder uit te glijden. Love it…

Nooit meer andere

Heb deze voor de 2de x besteld voor ons meisje echt geweldig geen glij partijen meer bij het zwembad ook fijn voor in de tuin op het strand ze zijn ideaal en mischien voor vele aan de prijzige kant maar zijn geld meer dan waard ze gaan lang mee

Heel multifunctioneel!

Ze zijn echt ideaal! Voor zowel kinderen als volwassenen. Veilig kunnen lopen langs het zwembad zonder uit te glijden. Ook loop je er fijn mee over hete tegels of zand zonder dat je je zeer doet. Ze zijn ook heel handig om mee te gymmen en te klimmen in bijvoorbeeld een indoor speeltuin.

Uitvinding van de eeuw

Wat een ideale dingen! Ik wilde ze eigenlijk voor mijn zoontje van 1,5 bestellen om mee te douchen zodat hij niet zou uitglijden maar mijn zoontje van bijna 4 wilde ze natuurlijk ook.. We gebruiken ze overal bij; in het zwembadje in de tuin, die bodems zijn altijd zo glad. Op het strand tegen het hete zand en de steentjes in de branding. Een dagje naar een zwemparadijs.. Ik wil echt niet meer zonder voor de jongens!

Fantastische schoentjes!

Wij gebruiken de schoentjes wekelijks in het zwembad en tussendoor ook onder de douche. Met de schoentjes glijdt onze zoon niet uit. Op vakantie liep hij zo de glijbaan op in het babybadje, waarna andere ouders ons vol verbazing aan stonden te kijken. Het geeft een heel fijn gevoel dat hij zijn gang kan gaan en we niet constant achter hem aan hoeven te lopen.

Zou niet meer zonder willen!

Heel erg fijn voor mijn zoontje van 1.5 jaar. Geen geglibber meer in de douche en hij gaat zelf al de slipstop uit de lade pakken als hij gaat douchen. Ook top in het zwembad! Vind de schoentjes aan de prijzige kant maar zijn het echt dubbel en dwars waard.

Must voor op vakantie

Echt super handig voor m’n 8 jarige dochter. Top voor op vakantie, voor op het strand en rond en in het zwembad

Heel blij mee, m’n dochter loopt ermee bij het zwembad zonder uit te glijden. Gebruiken het ook in de douche en op het strand als bescherming tegen het warme zand!

Verzendkosten niet teruggestort bij retour!

Verkeerde maat besteld , mijn eigen fout. Maar wilde retour sturen en andere maat bestellen, maar dan betaal je dus twee keer verzendkosten. Dit terwijl vergoeden van de verzendkosten verplicht is! Jammer.

Fijne bad slofjes

Voor mijn dochter besteld. Ze is altijd wat onzeker op natte ondergronden. Met deze slofjes heeft ze hier geen last meer van. Ze vind ze heel fijn voor in het zwembad en op het strand.

Top product, en ook nog eens een leuk design

Onze jongste van 1 wil alleen maar lopen in de douche. Een antislip mat is niet genoeg want hij loopt alle kanten op. Wat een uitkomst zijn deze schoentjes. Hij is geen een keer meer uitgegleden en loopt er heel wijs mee te paraderen. Ze vallen wat groot maar omdat er bovenin elastiek zit sluit het goed aan en kan hij er wel op lopen. Voor onze oudste ook maar gelijk aangeschaft voor op vakantie.

Wat een goede aankoop is dit! We gebruiken ze in de douche, met zwemles en wanneer we een dagje gaan zwemmen. We gokken er tijdens de zomervakantie nog veel van te kunnen genieten op t strand! Echt een aanrader!

super!

Veilig kunnen lopen op de badkamer vloer tijdens het douchen!

Erg tevreden, ondertussen ons tweede paar besteld in een maatje groter. Onze dochter (1,5) kan hierdoor redelijk zelfstandig en veilig douchen doordat ze niet uit kan glijden.

Maat slipstop

De slipstops zijn er leuk en je hebt veel keus in de kleuren. Alleen de keus maken van de maat vind ik het wel erg lastig.

Top producten

Super handig nu wachten op de zwemshort.

Geweldig!

Super fijn ‘schoentje’ voor onze dochter in het zwembad, onder de douche en op het strand. Nooit meer uitglijden!

Weer super fijne slipstopshoes gekocht voor mijn kleindochter, en een onwijs leuke Gardian Angel nachtlampje, waar ze super blij mee is! Blijven super die slipstopshoes, echt een aanrader voor kids!

Veilig lopen in en naast het zwembad

Ideaal voor aquasporten en zwemmen met onze kleinzoon. 3 paar gekocht voor dochter, kleinzoon en mezelf (oma) loopt veiliger

Geweldig!

Ons zoontje gebruikt de schoentjes onder de douche. Hij glijd nu niet meer uit wanneer hij wil opstaan. Echt geweldig op alle oppervlakken loopt hij nu stevig en kan ze dragen waar het maar nodig is. Voor ons de perfecte oplossing en nog eens super leuke printjes!

Zó blij mee!

Wat een fantastische schoentjes. Helpt mijn dochter vooral met oefenen tot staan/lopen langs de tafel. Zelfs de fysiotherapeut vond dit een mega goede oplossing voor grip. Heel blij mee!

Super fijn

Leuke schoentjes! Mijn zoon vind het gelukkig niet erg ze aan te hebben. Met sommige kledingstukken is dat wel een dingetje namelijk en hij kan er ook nog in groeien dus dat is ook fijn. De schoentjes zijn wel al verkleurd/kaal en dat was al na 1x zwemmen, dus dat is wel jammer. Hij heeft ze nu 3x gebruikt.

Wij kunnen niet zonder

Wij gebruiken slipstops in de zomer in en om het zwembad en op het strand. En thuis gebruiken we ze het hele jaar door bij het douchen. Ze zitten fijn en zorgen ervoor dat kindjes niet meer uitglijden.

Wat een uitvinding!

Wat een fijn product. Al vanaf dat mijn zoon stapt gebruik ik al slipstopshoes. Hij kan gewoon lopen in een zwembad zonder dat we continu alert moeten zijn op glij partijen op de natte vloer. Ook bij de gym draagt hij ze. Ideaal! Nu weer een maatje groter besteld. Voordeel aan het maatje groter nu is dat het elastiek om zijn enkel niet enorm strak zit. Heel fijn!!

rembrandtlaan 27

5151 WB Drunen