Goed maar kwaliteit kan beter
Ik heb de sliptops besteld op eigen website. Ze zijn leuk met verschillende prints en dus ook makkelijk te onderscheiden per kind. We gebruiken ze gezien de snelheid de kindervoeten groeien ook thuis. Onze dochter heeft roze slipstops die door morsen van chocomelk al niet meer schoon te krijgen waren. Hierna is zij hiermee in de dordogne geweest. Het zand dat je hier vindt is er ook niet meer uit te wassen. Onze zoon heeft er donkere met dinosaurussen. Na enkele keren thuis dragen is de neus al lichter en wat gepluisd. De schoentjes doen hun job goed, ze zorgen voor geen hete voetjes aan het zwembad. Geen uitglijdende kindjes aan het zwembad of thuis (douche of zelfs parketvloer). Ook kan je ze goed overal gebruiken, de prints zijn leuk, geen blaren om ze in te lopen en ze gaan langer mee doordat ze rekken. Hiervoor zou ik ze zeker aanraden. Maar … jammer dat de stof snel lelijk wordt en de kwaliteit toch in mijn ogen voor een vrij duur waterslofje (je koopt ze vaak enkel voor vakantie of zwemmen) laag is.