Onbezorgd zwemmen, spelen en ‘rennen’ in en rondom ‘t zwembad.

Onze kleindochter van bijna 3 is lekker watervrij en geniet van wat er allemaal te doen is in het zwembad. Regelmatig klimt ze uit het bad en loopt naar het volgende bad met glijbaan en speelgoed. Ik hoef niet bang te zijn dat ze zal vallen of uitglijden. Heerlijk!

Een investering maar je hebt een geweldig anti slip schoentje !

Kleindochter gleed vaak uit in het zwembad, slipstop aan ...brweegtzich veel vrijer !

Wat een uitvinding!

Gekocht voor in het zwembad. Onze peuter glijdt nu niet meer uit, geweldig!

Snel kapot

Deze slipstops leken me ontzettend handig voor de vakantie. In principe werkt het ook erg goed alleen op einde zwembad dag 2 helaas al een gat erin. Erg duur voor mindere kwaliteit helaas.

Geen koude voeten meer

Ik kon nergens sloffen vinden in maat 20 met een flexibele zool en die mijn dochtertje geen hinder geven bij het zetten van haar eerste pasjes. De slipstop hebben dat probleem opgelost. Handig over haar sokken aan thuis en op het kdv. Mijn dochtertje trekt nu haar sokken ook niet meer uit!

Super goed

Super schoentjes. Onze kleinzoon gaat nu lopen en zo fijn dat hij nu goede grip op de plavuizen. En dadelijk ook super handig voor het zwembad. We gaan ze echt vaker bestellen als hij er uit gegroeid is.

Tevreden

Ik heb al eerder slipstop schoentjes besteld en ben tevreden over de schoentjes in het algemeen. De kleinste maat is mijn kleine meid uitgegroeid, maar helaas is de volgende maat te groot. Het zou fijner zijn als de maten opvolgend zijn en in kleinere stapjes.

Slechte communicatie

Nadat we de schoentjes besteld hadden, werd er na heel wat mail en app verkeer pas gereageerd. Helaas waren de schoentjes binnen een week al zo kapot dat we hier contact hebben over hebben gezocht. Meerder keren weer. Helaas nooit reactie gekregen. Normaal echt tevreden over de schoentjes maar deze website is eens en nooit meer!!

Watermeloen is doen!

Wat een heerlijke schoentjes. Flexibel, perfecte pasvorm en overal grip. Mijn dochtertje van 16mndn is er blij mee. Super leuke watermeloentjes aan haar voetjes

Mooi product

Handig schoen slofje

Binnen 4 dagen kapot

Helaas binnen 4 dagen al kapot (alleen gebruikt in een zwembad, geen strand oid). Een mailtje gestuurd maar helaas (nog) geen reactie. Schoentjes hebben een goede anti-slip en blijven goed zitten.

Super fijne schoentjes, voor in de zee, het hete strand en lopen langs het zwembad

Wij zijn super blij met onze schoentjes voor beide kindjes. Op vakantie hebben zijn wij hier heel blij mee

Geweldig!

Terwijl ik dit typ rent mijn tweejarige dochter door het water speel paradijs op vakantie. In het zwembad of waterspeeltuin overal heeft ze goed grip, zijn de tegels niet te warm en vind ze het fijn om de slipstop schoentjes aan te hebben.

Super deze schoentjes. Heb ze voor mijn kleindochter gekocht voor in de tuin. En ze fungeren ook als pantoffel binnen

Echt ge-wel-dig

Mijn dochtertje van 1 rent graag overal en nergens heen.. en dat ging bij het zwembad fout … tot de slipstops! Ze rent en vliegt rond en ze glijd niet uit! Echt zoooo fijn!

Leuke antislip schoentjes

Alleen jammer dat ze voor mijn dochtertje nog te groot zijn. Als ze passen gaan we ze natuurlijk aandoen. Met 6 maanden loopt ze al dus ze is zo wie zo te snel

Effectief, maar kwalitatief slecht

Ik heb de slipstop op aanraden van een vriendin gekocht begin van de zomer. In de eerste instantie super blij, want het werkt echt. Mijn zoontje kon rennen over gladde tegels zonder uit te glijden. Alleen werd na 1 keer dragen wel al duidelijk dat ze kwalitatief slecht zijn. De stof was na 1x dragen al versleten. Ze zien er dus niet meer uit. Mijn zoontje heeft ze max 10 gedragen aangezien dit niet een fantastische zomer was. Ik denk niet dat ik ze volgend jaar nogmaals zal kopen. Ik vind ze echt duur in verhouding met de kwaliteit. Voor dit bedrag denk ik wel dat er met betere materialen moet worden gewerkt.

De slipstops zijn goed in gebruik

Maar helaas nooit meer reactie gehad op mijn klacht dat ze kapot waren.

Geweldige uitvinding!!!!!

Heel het jaar plezier van! Op vakantie draagt mijn dochter niks anders dan slipstops! Ze glijdt niet uit en het hete zand voelt ze zo niet én savonds in de douche kan ze ook niet uit glijden echt geweldig! Super blij mee!

Superhandig!

Deze slipstops zijn superhandig.Speeltuin,kinderboerderij,zwembad etc. Soepel materiaal.Ook kan je ze makkelijk op de hand wassen,even ophangen en snel weer droog.

Superrrrrr

Al jaren heel blij met de slipstopshoes! Nooit meer bang dat mijn dochter uit zal glijden! Ik raad ze ook iedereen aan!

Alles was TOP

Van begin tot eind alles snel geregeld en ontvangen

Top product

Echt een musthave!

Fantastisch!

Ik vind ze fantastisch en gebruik ze veel!

Uitstekend!

We hebben de slipstops deze vakantie voor het eerst geprobeerd in het zwembad en ze werken perfect! Sluiten mooi aan, dus blijven zelfs in het zwembad zitten

rembrandtlaan 27

5151 WB Drunen