Super handig

Goede grip, makkelijk aan te trekken (als lage sokjes) en heel snel droog. Super voor bij zwembad en strand! Enige puntje is dat de zool nog wat dun is en dat kleine steentjes nog wel er door zijn te voelen.

Ik ben helemaal blij!

Ik had contact gehad over de voorraad van de slipstop schoentjes, dezelfde dag gelijk antwoord terug! Ik had ze besteld en binnen 2 dagen binnen. Heel erg blij met de service en de schoentjes zelf! Aanrader!

Bestelling nooit ontvangen

31 Mei een bestelling geplaatst en deze nooit mogen ontvangen. Zeer slecht gezien nergens aangegeven staat dat deze later zou komen of iets dergelijks. Nooit iets bestellen hier dus.

Geen glijpartij meer

Geweldige schoentjes om glijden te voorkomen. De bandjes om de enkel zitten wel iets te strak, als we ze uittrekken staan de striemen er een beetje in dus wellicht minder geschikt voor dikke voetjes. Verder een topproduct

Oh niks ontvangen

Ik wacht al bijna 3 weken...

Duurt lang

Ik heb ze al een paar weken geleden besteld maar ze zijn nog steeds niet binnen. Slecht dat ze niks laten weten.

Nooit ontvangen en geen reactie op mail

Ruim 2 weken na bestelling niks ontvangen en geen reactie op mail.

Niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen en krijg geen reactie op mijn e-mail met vragen hierover.

Lang wachten

Ik wacht al 3 weken maar nog steeds niets ontvangen

Ik heb ze nog steeds niet ontvangen!!!!

Ik heb ze twee weken geleden besteld en nog niet ontvangen.. maar wel de vraag om ze te reviewen

Niks ontvangen en geen communicatie mogelijk

Mega enthousiast werd ik van het idee om de voetjes van mijn zoontje te beschermen, maar helaas is dat nergens op gebaseerd. Bijna 3 weken verder heb ik nog niks ontvangen en zowel telefonisch als per mail is er geen contact te krijgen! Grote desillusie!

Vreemd

Ik krijg nu de revieuw al toe gestuurd maar heb nog niets ontvangen. Beetje vreemd,

Jammer!

29 mei een online bestelling gedaan , helaas is het nu 8 juni en nog niets ontvangen ook geen berichtje of informatie dat er eventueel vertraging is. 7 juni een mail gestuurd om te vragen of de bestelling wel goed is aangekomen? Maar geen reactie. Erg jammer …

Heerlijke schoentjes en fijne communicatie!

Wat een fijne schoentjes en super fijne communicatie met verkoopster. Toen bleek dat de schoentjes niet voorradig zijn werd direct gezocht naar een passende oplossing. Daarna mijn aankoop snel ontvangen!

Levertijd van 6 (!) weken ipv 1-2 weken

Bij bestellen was de ene voorradig; de ander zou met twee weken komen. Prima. Nu nog steeds niks gehad. Toch al dit reviewverzoek: niet heel handig :’) . Nav dit reviewverzoek wilde ik contact opnemen, maar blijkt opeens uit een mededeling op de site dat de levering pas 1 juli komt. Belachelijk dat je daar niet proactief over wordt geïnformeerd. Geen idee hoe het product is, want dat heb ik dus nog niet ontvangen.

Top schoentjes

Handig voor op het strand en bij het zwembad. Maar ook voor buiten op de straat. Zoontje kan net stappen maar met gewone schoentjes aan lukt dit niet, met de Slipstop schoentjes wel. Ook word hij boos als ik schoenen of sandalen aan doe bij hem en deze mogen wel blijven zitten. Ze sluiten goed aan.

Super fijne schoenen!

Super fijn! Alleen qua maat een beetje lastig. Mijn dochter valt net tussen de 1-2 en 2-3. Dus nog een beetje aan de grote kant! Maar het scheelt enorm qua hitte, steentjes, viezigheid en comfort.

Tot nu toe slecht

Heb 21 mei waterschoenen besteld. Tot nu toe niks ontvangen en geen reactie op mijn emails.

Mooie kwaliteit goeie pasvorm

Mooi product . Had alleen voor mijn kleinzoon iets minder strak elastiek in kunnen zitten . Hij heeft best wel dikke enkeltjes en hij is nog te klein om aan te geven dat het zeer kan doen . Maar voor de rest mooi product

Ik wacht er nog steeds op

Helaas kan ik nog geen oordeel geven. Ik heb ze 23 mei besteld en ze zijn vandaag, 1 juni, nog niet bezorgd.

Ik heb mijn product na 1,5 week nog steeds niet ontvangen.

Ik heb gemaild maar geen reactie. Na 1,5 week heb ik nog steeds niks ontvangen maar moet jullie wel beoordelen. Naja nog niet zo positief dus.

Waardeloos

Product nooit ontvangen! Wordt ook niet gereageerd op berichten die ik verstuur!!!!!

Fijne schoentjes voor buiten

Mijn zoontje kan met deze schoentjes buiten lopen op warme ondergronden en in het water.

Super fijn!

Heel fijn deze schoentjes voorkomt uitglijden rondom het zwembad. Hopelijk voorkomt het ook de veel voorkomende voetwratjes.

Klantvriendelijk en behulpzaam met advies

Heel tevreden over het advies en behulpzaam om de juiste maat te bepalen ! Ook super geschikt zijn de schoenen voor volwassenen !

rembrandtlaan 27

5151 WB Drunen