Vlotte snelle levering

Een topproduct. Super snelle levering. Geweldige sloefjes.

Slipstop maakt alles makkelijker

Dankzij slipstop vallen er voor mij als moeder een hoop zorgen weg. Ik ben ervan verzekerd dat de kids niet uit kunnen glijden en dat hun voetjes niet verbranden in het warme (strand)zand. Met name als we op vakantie zijn maar ook bijvoorbeeld in binnenzwembaden/ speeltuinen en tijdens de zwemles. Op vakantie neem ik standaard 2 paar mee per kind. Terwijl het ene paar hangt te drogen van de dag ervoor kan ik de kids alweer een schoon droog paar aandoen als we weer richting strand gaan. Thank you slipstop! You’re amazing :-)

Super fijn voor vakantie en nog veel meer!

De slipstops zijn echt ideaal voor mijn kinderen. Op vakantie super fijn in het zwembad. Ze glijden niet uit en hygiënisch zeker met naar de wc gaan, want de wc’s bij het zwembad zijn niet altijd even schoon. En ook geen gedoe met aan en uit doen van slippers. Op het strand zeker net zo fijn, geen pijnlijke voetjes meer van het warme zand en kiezeltjes of schelpjes. Ook perfect te gebruiken voor de zwemles of de gymles. En ook in de zomer in onze tuin want de tegels kunnen nogal heet worden en dan zijn de slipstops ook ideaal. Ademende stof en snel droog dus ze kunnen ze de hele dag aanhouden. Kortom voor heel veel verschillende toepassingen 👍 ik zou ze iedereen aanbevelen.

Nooit meer uitglijden superfijne slipstops slofjes!

Zeer snelle levering mails worden meteen vriendelijk beantwoord! Comfortabele fijn zittende slofje met leuke printjes mijn kinderen zijn er helemaal weg van we nemen ze overal mee naar toe echt een aanrader👌

Fijnste anti-slip schoentjes!

Erg blij met de slipstops die we hebben gekregen! Ik gebruik ze dagelijks thuis. We hebben er ook eentje op school liggen voor de gymles. Ideaal! Twijfel niet om te kopen ;)

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ik raad ze zeker aan, heel fijn op de KDV!

Pluspunten

Superfijne schoentjes, musthave voor op vakantie :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Ik was er niet van op de hoogte dat het product verzonden was. Misschien kunnen jullie de klanten hiervan op de hoogte brengen, bijv middels een e-mail.

Pluspunten

Super kwaliteit waterschoentjes en zitten perfect. Precies zoals beschreven staat op de site. En hele snelle levering; eind van de dag besteld en volgende dag al in huis.

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vraag per mail.

Pluspunten

Fijne slipstop sokken en zijn gebruiksvriendelijk.

Snelle levering, ideaal product!

Pluspunten

Snel geleverd! En mijn dochter zo blij met haar nieuwe schoentjes!!

rembrandtlaan 27

5151 WB Drunen