Pluspunten

De medewerker in Beekbergen die me 29-04-'19 heeft geholpen was uiterst vriendelijk en hulpvaardig. Hij luisterde goed naar m'n vraag en hielp me perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vakkundig advies, met een goed luisterende oor. Netjes en correct behandeld zoals je als klant koning wilt zijn.

Pluspunten

Behulpzaam, goede kennis van zaken. Scherpe prijzen

Pluspunten

Prima levering en op tijd

Maattabel per item beschikbaar maken

Pluspunten

Zeer kundig en behulpzaam personeel in Beekbergen, zeer goed geholpen met de juiste maat Jas en Broek.

Pluspunten

Erg vriendelijk geholpen door de medewerker in Beekbergen. Hij pakt niet automatisch de duurste motorhandschoenen, maar luistert naar wat ik graag wil hebben. Is oprecht trots op de spullen die hij verkoopt!

Pluspunten

kennis van zaken over pasvorm veiligheid en maat . Erg vriendelijk en behulpzaam geweldig.

geen

Pluspunten

lost zelf al hum probleem op ( broek uitverkocht , wordt zonder meer vervangen voor een duurder exemplaar , zonder bij betalingen

Pluspunten

Goed advies.

Pluspunten

Top, goede begeleiding, prima jas!

Meer borden, slecht te vinden

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kwaliteit/prijs verhouding is erg goed. Heb mijn complete motor outfit hier gekocht. Deels in de winkel, deels op de motorbeurs.

Pluspunten

Ondanks ze aan het lunchen was kwam ze direct en vroeg vriendelijk waar ik naar op zoek was. Een broek, hierover kon ze mij gelijk enthousiast de verschillen vertellen en de 2de broek was dan ook gelijk goed! uiteindelijk ook nog goede schoenen kunnen vinden en door het enthousiasme en het mooie weer dacht ik een door waai jasje zou ik ook wel eens willen passen . Passen werd kopen maar met heel veel plezier en oprecht eerlijkheid ben ik geholpen en dan ben je alleen maar blij !(ondanks ik eigenlijk alleen voor een broek kwam) SUPER geholpen DANKJEWEL!! Nu mijn rijbewijs gaan halen maar tijdens de lessen heb ik goed passende spullen!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Goede service en een breed assortiment. Werknemers weten waar ze het over hebben en kunnen goed voorzien in advies.

Groter bord langs de weg. Als ik niet van een ander had gehoord dat het er zat, had ik het waarschijnlijk nooit geweten, terwijl ik er regelmatig langs rijd.

Pluspunten

Vakkundige verkoper, ook voor de kleine beurs... top .

Ga vooral door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weet ik nog niet, heb het artikel terug gestuurd (5 dagen geleden)en nog niets gehoord

Zie boven

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed advies.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijke uitleg bij vragen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In mijn broek miste ik aan 1 zijde een valbescherming

Pluspunten

Alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product voor goede prijs

Bevestiging kwam in spam en bezorgen werd pas zichtbaar op dag van aflevering, dpd stuurt geen bevestiging bij ontvangst pakket, bij telefonische navraag bij kledingcenter kreeg ik ook geen track en tracecode. 2 dagen geen bericht gehad over levering. Werd in ongewisse gelaten en pakket zou vanzelf komen, kwam het ook maar tracking kan veel beter. Als je op dag van levering bericht krijgt dat je pakket geleverd wordt moet je maar net thuis zijn

Beekerheide 39

5741HB Beek en donk

Over Motorkledingpoint

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat.