Geweldig en zeer professioneel

Hele fijne winkel, vriendelijke mensen met veel verstand van de producten. Je wordt altijd heel goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je.

Prima geholpen.

Ik kwam voor een paar handschoenen en een spijkerbroek. Prima geholpen en nog een leuke korting. Tot volgende keer Gr John

Super service

Wij op zoek waren naar nieuwe motorkleding. Verkoper nam ruim de tijd en liet veel Zien en proberen. Het was inmiddels na sluitingstijd maar de verkoper gaf aan dat we rustig de tijd konden nemen . Waar maak je dat nog mee??

Super service, vriendelijk personeel, groot aanbod.

Na de aankoop van een mp3 motor/scooter op zoek gegaan naar goede motorkleding. Omdat we meerdere vliegen in 1 klap wilde, naar Tilburg gereden. Daar werden we als eerste heel hartelijk welkom geheten door Bryan. Deze jongeman nam alle tijd voor ons en we zijn dan ook met twee volle tassen, en lege knip en een dikke smile weg gegaan.

Prima geholpen, mooie zaak

De avond ervoor kwam ik motorkleding point op internet tegen. Overzichtelijke site waar ik al snel vond wat ik zocht een gladde lerenbroek. De dag erna ben ik naar Tilburg gereden en was vrij snel geslaagd met de broek. Prima geholpen door de verkoper. Aansluitend trok ik ook nog een mooi jack aan en ondanks dat het niet de bedoeling was toch maar gekocht. Ben toen maar snel weggegaan 😄 omdat de handschoenen en helmen er ook mooi uitzagen. Dus wat mij betreft hier kom ik zeker nog eens terug. 👍🏻👍🏻

Goede en gastvrije service.

Je Word er goed geholpen. Ze heten je welkom. En ze hebben verstand van wat ze doen. Zoals elke winkelier willen ze ook graag de duurdere spullen verkopen, maar vinden het niet erg en nog steeds even enthousiast als je voor de goedkopen of zelfs dump merken gaat. Ik zeg top. Zeker een aanrader

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en de medewerker was vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goed geholpen meer dan een 10 waard

Zeer goed geholpen kleding niet te duur erg vriendelijk personeel meer dan 10 punten waard mijn advies zeker bezoeken zal snel weer lans komen heb voor mijn partner nog nodig

Fijn

Ik heb snelle en efficiënte service gekregen en was hier erg blij mee

Mooi assortiment

Je wordt er super geholpen, alle aandacht, goede service ik ben heel te vrede over. ik kom graag terug.

Goed en snel geleverd .

Heb 2 pakken besteld en is geleverd binnen de gestelde levertijd van 1 / 2 dagen en dit ontdanks de crisis ( corana) . Wat ik wel heb gemist is een 2e mailtje met daarin een eventuele track & tracé . Zodat je weet dat het is verstuurd en dat je dan ook thuis bent om het in ontvangst te nemen.

Niet zo goeie services want het was te klein

Mijn moterhanschoenen zijn te klein voor mij ik wil een groter maat. Als dat kan

Snelle service met persoonlijke touch!

Snelle levering van het product met bijgesloten handgeschreven kaartje. Erg leuk!

Dikke aanrader!

Vriendelijk en behulpzaam personeel denken en zoeken graag met je mee. Voelde me als klant gewaardeerd en op mijn gemak. Goed assortiment met namen de kleinere maatjes zijn schaars, maar bij motorkledingpoint voldoende aanwezig. Zou deze zaak zeker aanbevelen aan bekende en er zelf naar toe terug keren. Groet, Tessa

Keurig netjes, binnen een week al afgeleverd

Goed geholpen

Goed geholpen en uitleg gehad , en vriendelijk en geduldig personeel. En denken tenminste ook nog mee in je beurs willen niet alleen de duurste spullen verkopen !! En kreeg zelfs protectie voor in m’n dochters motorbroek er kado bij !! Toppie tot de vlg de keet , Gr Richard & Ise

Prettige sfeer en gemoedelijk.

We werden meteen geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en de communicatie was heel open. Er werd meegedacht en ik kreeg het gevoel dat er veel kennis van zaken was. Er werd niets aangesmeerd en het was heel vrijblijvend. In één woord: top!

Snel

Snelle levering en mooie spullen voor een mooie prijs

Snelle, goede levering

Pakket (motorlaarzen) was er veel sneller dan gedacht en gewoon goed.

Advertise products they don't have, then refuse to pay postage to return unwanted items.

I received jeans in a different colour to the colour I ordered. I could provide proof of their mistake in quite a lot of detail, but this company refuse to pay postage for me to return the unwanted item. They refuse to accept responsibility, despite listing an item that they do not stock. Unbelievably bad service.

Prima service snel en goede kwaliteit

Goede service en geduld

Ik ben erg prettig geholpen in de winkel in Beekbergen.

Goede winkel

Ik was op zoek naar een nieuwe motorbroek, en vond deze op hun site. De webchat werkte bij mijn bezoek helaas niet. Dus toen maar op de gok de broek besteld, en deze kwam keurig binnen 3 dagen binnen, en zeer netjes verpakt.

Ik kwam in de winkel en werd erg goed geholpen. Ik heb gevonden wat ik zocht en de verkoopster dacht goed met me mee. Ik ben erg blij met mijn aankopen!

Mooie grote winkel

Fijne winkel goed bereikbaar

Beekerheide 39

5741HB Beek en donk

Over Motorkledingpoint

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat.