Beperkt assortiment, maar voldoende.

Goed advies, beperkt assortiment, maar wel precies wat ik zocht.

Snel, goed en vakkundig geholpen

Attent en meedenkend personeel. Top....

snellere levering en precies als aangeprezen

Het product - een geel hesje voor de extra zichtbaarheid - snel geleverd en precies als aangeprezen. En ook nog tegen een goede prijs! Prima zo

Top geregeld en snel

De website is duidelijk en overzichtelijk, keuze snel kunnen maken en de afhandeling van betaling en levering is top.

Slechte retour policy

Het bestelproces op de website is prima. Er is, naar mijn weten, niets mis mee. De maat van de broek die ik had besteld kwam niet overeen met mijn eigen maat en bij het retourneren bleek dat ik deze kosten voor eigen rekening moest nemen. Dit vind ik vandaag de dag niet meer een normale gang van zaken en zal Mij dus in het vervolg niet weer bij deze winkel doen bestellen.

Mijn vriend en ik kwamen in de winkel en wisten niet zo goed waar we naar moesten kijken omdat we beginnende motor rijders zijn. Al snel kwam er een behulpzame medewerker ons helpen en gaf ons goede tips en vooral héle goede prijzen. Deze medewerker werkt met veel plezier en zijn hart ligt bij de klanten! Erg prettig. Uiteindelijk met een nieuwe helm, handschoenen, broek en jas de deur uit gegaan!!!

Goed service zonder druk

Momenteel ben ik aan het lessen. Ik kwam binnen om voor een jas te kijken, want laarzen, handschoenen en een helm heb ik al. Na een praatje met de verkoper kwam het onderwerp op mij helm neer. Deze had ik bij mij om eventueel een zonnebril te kopen die dan in mijn helm zou passen. De verkoper vroeg hoe oud deze was. Deze was te oud en adviseerde ipv een jas een helm te kopen. Na het passen van een model en ik vroeg wat het verschil was met een duurder model adviseerde hij toch die goedkopere. Een verkoper die gewoon de juiste verkoopt zonder een duurdere, zonder meerwaarde daarvan, is wat mij betreft de goede. Zeker een winkel waar ik terug zal komen voor aankopen in de toekomst (wellicht voor een jas over een tijdje)

Goede service,ruiling verliep prima.

Snelle afhandeling van de ruiling

In een woord GOED,

Vriendelijk en goede hulp

Super geholpen

Mooie nieuwe jas gekocht in Tilburg... goede uitleg en super vriendelijk personeel, top!

Geen commentaar

Geen opmerkingen

zeer plezierig, deskundig en positief kritisch geholpen.

Ik kwam voor een 2e paar waterdichte handschoenen ivm UK rondrit in oktober. Kreeg onmiddellijk prima koffie aangeboden. Voor het APEX veiligheidsvest werd een stevige had uit een rek getrokken. En passant een systeemhelm gepast. Geen druk uitgeoefend om de duurdere te kopen maar één die doet wat ie doen moet zonder voor niet noodzakelijke extra's. Kortom, drie voor mij goede aankopen!

Snelle verzending van bestelde cadeaubonnen in leuke verpakking.

Supergoede service

Wanneer ik er kom wordt ik altijd met veel aandacht geholpen

Hier word ik gewoon vrolijk van

Zaterdagavond een broek besteld en bij de bijzonderheden aangegeven dat ik niet zeker wist of ik de juiste maat had besteld. Zondagmiddag werd ik opgebeld en na uitleg en advies toch besloten een andere broek te bestellen. Het kon direct verwerkt worden en dinsdagmiddag de broek ontvangen. Hij zit perfect en ik vond het super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat om me veel plezier te wensen met de broek. Service...... het bestaat echt nog 😍

Bij motorkledingpoint Beekbergen vind je de meest behulpzame werknemers. Ze maakten het kopen van m'n eerste motorkleding makkelijk en leuk!

Goede prijs kwaliteit en service

Bij het kopen van een zomer motorjas in Soest erg goed geholpen door de mevrouw die daar werkte. Een goed product gevonden tegen een goede prijs. Geen grote winkel maar een verrassende sortering. Veel te vinden voor niet te duur!

Goede service!

De service is top! Het motor regenpak is prima helaas zijn alleen de pijpen van t pak erg kort.

Fijn geholpen. Geen kletspraat maar mensen die verstand van zaken hebben.

Motorbroek KXXL online besteld. Binnen 1 dag de broek ontvangen. Deze was bij het passen te kort. Gebeld om te ruilen en dit zou 2 dagen duren omdat de broek uit een ander filiaal moest komen. Prima. Tijdens dit gesprek werd mij aangeraden om de te korte broek nog niet op te sturen maar te wachten totdat ik de andere broek ontvangen en gepast had. Mocht deze ook niet passen dan konden ze samen retour gestuurd worden. Scheelt weer verzendkosten. De volgende dag de broek toch al in huis en deze past perfect. Zeer vriendelijk aan de telefoon en snelle service.

goed geholpen wist waar hij het over had en had nog verstand van elektriciteit

We zijn geslaagd en hebben een super helm voor iemand met een xxs koppie. nog effe een goratex jas en een mooi rode sweater aangeschaft. we komen zeker terug alleen dan in eindhoven das dichter bij

Zeer prettig en goed geholpen. Prijs kwaliteit prima.

Prettige winkel, overzichtelijk, goed geholpen en vriendelijk, kort top.

Altijd goede service

Wat ik ook bestel, Het is allemaal keurig verpakt en ook goed te traceren

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, zeer scherpe prijzen!!! goede

Kortom super winkel!!!

Goed geholpen in de winkel

Eerst even op de site gekeken voor een moterjeans en toen maar een mooi ritje gemaakt naar Beekbergen. Ze hebben er genoeg liggen iig ,vol op keuze. Na er een stuk of 5 gepast te hebben met goed advies er één gekocht. Hebben zelfs handige rugzakken om je aankoop mee te nemen. Kortom, zeker een aanrader !

Beekerheide 39

5741HB Beek en donk

Over Motorkledingpoint

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat.