Zoals het hoort

Mijn bestelling binnen 24 uur bezorgd. Dat is en blijft voor mij persoonlijk belangrijk. Zeker kom ik terug bij jullie.

Klant is koning

Na een bestelling gedaan te hebben(Philips hue outdoor sokkel lampen en Lilly spot met bridge) bleek achteraf een paar dingen niet op voorraad. Hier over netjes een mail gehad dat alles voor het weekend gerealiseerd zou worden, helaas niet gelukt en na een telefoontje met Wouter een mooie compensatie gekregen voor de verlate zending. Helemaal top en alles werkt naar behoren

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie over het product en snelle levering.

Vlotte en correcte levering

Op mijn vraag via Whatsapp werd snel gereageerd, waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. De levering vond vervolgens vlot en correct plaats.

Uitstekend!

Opzoek naar een Tado, uitgekomen bij Hellosmart. Eenvoudig en snel kunnen bestellen, en snelle levering door Hellosmart!Keurig op de hoogte gehouden via mail! Niks meer dan lof voor het hele proces!

Top service!

Ik was op zoek naar een slimme thermostaat van Tado en zag in december een mooie aanbieding staan. Ik wou deze aanbieding niet mislopen maar de cv-ketel werd geplaatst in januari. Opdat ik het 14-dagen retourrecht niet zou mislopen stelde Wouter voor dat ik de Tado in december kocht en dat zij het materiaal dan 2 dagen voor de plaatsing van de cv-ketel zouden opsturen. Uiteindelijk werd de plaatsing uitgesteld tot begin maart maar Wouter was erg flexibel en ik kreeg de Tado 2 dagen ervoor toegestuurd! Super tevreden met de aanbieding en de service!!!!

Prima winkel doen wat ze zeggen

Prima winkel snelle levering

Leuke aanbieding

Leuke aanbiedingen van allerlei smart artikelen.Snel geleverd.Goede service

Goede snelle levering

Goede snelle levering Aanrader!

Duidelijke website

Tado handig in gebruik, werkt erg goed. Verzending mag sneller.

Goed en snel

Mooie prijs en goed + snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede producten en snel geleverd.

Groot aanbod aan producten en een overzichtelijke website. Bestelde producten waren binnen 1 dag geleverd.

Snel besteld, snel in huis

Snel in huis. Product in goede staat. Ik had gratis verzending.

Super snel geleverd

Goede producten veel korting

Snelle levering van kwalitatief hoogwaardig product voor een schappelijke prijs

Het handgeschreven persoonlijke “bedankt voor de aankoop” kaartje maakte het compleet.

Heb deze week een Philips hue lamp besteld en binnen een dag binnen gekregen website was duidelijk en goede service

Top service en advies!

Deze website kende ik niet, eerst gebeld om te vragen of het wel op voorraad is, er zijn website die zeggen, op voorraad, maar helaas de laatste is net verkocht. Vrijdag voor 16.00 besteld, de volgende dag werd het geleverd. Hellosmart heeft dit waar gemaakt, ze zijn wel afhankelijk van PostNL.

Alles in orde ontvangen

Inmiddels twee keer besteld. Duidelijke site, nette prijs en een duidelijke lever tijd. Tot zover ook altijd netjes en snel geleverd. Zal in de toekomt ook zeker weer bestellen.

Netjes op tijd ontvangen

Vlotte nette levering

Snel en vlot, Keurig verpakt

Nel geleverd

Top service in deze drukke tijden.

Goede feedback over producten

Bij een verkeerd besteld product een goede afhandeling gehad

Duidelijke website, snelle levering, goede communicatie

Ik heb 3 smart lampen besteld. Deze werden super snel geleverd, de communicatie mbt bestelling en levering was helder en duidelijk en snel. De website is zeer klantvriendelijk en dus makkelijk in gebruik. Goed assortiment, fijne webshop.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire