Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
de twee monteurs hebben op een kundige wijze de airco hier geïnstalleerd. Tot nog toe geen de minste spijt van de aankoop!
8 April 2023
G.J.
Rotterdam
Ik ben heel tevreden met het plaatsen van de airco s. Er waren twee monteurs die goed met ons meedachten. Echt heel goed gedaan. We kregen alleen de wifi er niet in maar daar komt nog iemand voor terug.
4 April 2023
Ingrid
Vlaardingen
Zie hierboven
22 February 2023
Ton
Made
Keurig nette monteur die vandaag bij ons onderhoud heeft gedaan aan de airco. Wij hoorden de buitenunit soms zoemen binnen, dit heeft hij netjes opgelost en is speciaal hiervoor heen en weer gereden om rubberen matjes op te halen die onder de balken zijn geplaatst. Hiermee is het probleem opgelost. Hij was zeer beleefd! En daar word ik nou vrolijk van.
17 February 2023
Sam Roumans
Houten
Met name de twee monteurs die de installatie monteerden waren tóp vakmensen en communicatief zéér behulpzaam.
6 February 2023
Louk
Laren (NH)
Prima monteur, keurig afgewerkt prima prijs
2 February 2023
Henk
LOCHEM
Heel slecht, ze zijn gestart op 22 december 2022 en op 21 januari j.l. was wat fout gegaan was ontdekt. Nadat men na de 1e keer nog 5x terug heeft moeten komen. Hier laat ik het bij.
Beveelt niet aan
2 February 2023
Willy Schouten
UTRECHT
Vlotte reactie op aanvraag en moment van plaatsing. Plaatsing , uitleg snel en correct verlopen.
L.S.
Giekerk
Snel en soort netjes geregeld. Ziet er super uit en functioneert allemaal perfect!
Bram
15 December 2022
Willem van Keulen
Hengelo
Zundert
Na een eerste mislukte poging om de airco te installeren was de tweede poging naar volle tevredenheid. Betere service dan wat de beide monteurs hebben geleverd is niet denkbaar. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Vinkeveen
Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van onze airco! Dankzij het topteam Henk en Nick. Mooi werk geleverd, echte vakmannen.
Rijssen
Aircoshop een online installateur op het gebied van airconditioning. Voor particuliere en zakelijke klimaatoplossingen bent U bij Aircoshop aan het juiste adres.
Mors 11
7151MX Eibergen