Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle omgang en vriendelijke service. Leveringen komen altijd op tijd en betrouwbaar binnen; klanten waarderen de prijs-kwaliteitverhouding. Diverse opmerkingen gaan over duidelijke communicatie en vlotte afhandeling. Over het algemeen is er veel tevredenheid en vertrouwen in het bedrijf.
Werkbank besteld, snel geleverd en kwaliteit boven verwachting!
5 July 2025
Arend
Enschede
Genoeg keuze, goede prijuzen en snel in huis. Top!
4 July 2025
Mike
Antwerpen
Geleverd volgens afspraak, over het product zijn we tevreden.
12 June 2025
Rob
SLAGHAREN
Netjes afgeleverd, iets langere leveringstijd door feestdagen. Maar verder gewoon heel tevreden.
5 June 2025
M.
Berkel en Rodenrijs
Snel geholpen en een prima service
29 May 2025
Ronald
Etten-leur
Ik had mijn bestelling snel in huis. Betrouwbaar bedrijf!
24 May 2025
Michel
Tiel
Fijn dat ik op de dag van levering 's-morgens een email ontving hoe laat de chauffeur er ongeveer zou zijn!
17 February 2025
Mason
Amsterdam
wielbout m12 besteld 36 mm lang prijs ruim 9 euro en ruim 9 euro verzenden, ontvangen wielbout m16 lang 50 mm. man man mail gestuurd reactie 0,0
Beveelt niet aan
13 February 2025
Arjan van veenendaal
Drieborg
Dat er een verkeerd artikel is geleverd is vervelend en kan gebeuren. Dit lossen wij uiteraard op.
Ik heb het mailverkeer even terug gekeken en ik zie dat je verwacht dat wij binnen een paar minuten reageren op mails (en daarna reminders) die na werktijd en in het weekend verstuurd worden. Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk te reageren maar in de avonduren en in het weekend lukt helaas niet altijd. Excuses voor het ongemak.
Wat besteld is ook goed verpakt geleverd. Ik ben tevreden. Enkel update levering zou iets sneller mogen om dit te laten weten.
8 January 2025
Eddy
Genk
O.k. Eddy dank voor de suggestie. Wij nemen deze aanbeveling mee voor onze Klantenservice. Veel plezier gewenst van jouw aankoop!
Een heftafel besteld en de kwaliteit is in één woord GEWELDIG. Ook de service en het snelle leveren was erg aangenaam. Alleen de verpakking is al een genot om te zien. Prachtig bedrijf
Cock
Den Hoorn
Graag gedaan Cock en veel plezier gewenst van jouw aankoop!
als universele truckservice garage, koop ik hier regelmatig , fijn bedrijf waar ook de zware leveringen nog gewoon kosteloos zijn
Merijn
hellevoetluis
Bestelling werdt snel en zorgvuldig geleverd. Fijn zaken gedaan!
Mike
Beuningen
Alles goed voor elkaar!
19 October 2024
Jesse
Amsterdam
Mooie werkplaatskasten geleverd met een klein akkefietje maar Marcel heeft dit snel en vakkundig opgelost. Zeer tevreden.
17 September 2024
Pascal
Blitterswijck
Duidelijke communicatie over de voortgang en binnen 1 dag afgeleverd.
22 August 2024
Vince
Nijmegen
Vlot afgehandelde aankoop
19 August 2024
John
DELFT
Ik bestel regelamtig bij deze webshop en het gaat altijd top!
26 June 2024
Bestelling perfect ontvangen
28 March 2024
Leo
Antwerpen
We hadden jaren geleden een soortgelijke, inklapbare steekwagen die onlangs was gestolen. Nieuwe besteld, die is nog mooier en (lijkt) beter. Het echte gebruik moet nog komen. Maar we zijn erg blij.
16 March 2024
Norbert
Doorwerth
Zeer uitgebreid assortiment, zeer correcte klantenservice en snelle levering!
11 March 2024
Anton
Tilburg
Super tevreden goed contact met de chauffeur gehad snelle bezorgen en goede communicatie met de verkoper Dikke 10
7 March 2024
Marcel
Emmer compascuum
Verkeerde onderdelen bezorgd gekregen hier aar keer over willen bellen krijg je geen gehoor bericht gestuurd via whatsapp zoals ze zelf aangeven wegens drukte ook hier geen gehoor op
Beveelt niet aan
6 March 2024
Carlo
Wezep
Snelle levering, duidelijke afspraken.
16 February 2024
Ursula
Denekamp
Makkelijk kiezen, goede prijzen en snel geleverd.
15 February 2024
Jonas