Snel in huis

Ik had mijn bestelling via Bol.com zelfs 2 dagen eerder in huis dan wat Bol.com aangaf. Helemaal o.k. dus !

Aan te bevelen!

Van A tot Z naar wens!

Kan een een verhaal spuien maar heb ik geen behoefte aan. Alles is netjes en conform bestelling uitgeleverd. Complimenten zijn dus op zijn plaats

Correct snel en duidelijke afspraken!.

Correct snel en duidelijke afspraken!. Aan te raden!!!

Slecht

Na lang online zoeken had ik het artikel bij deze zaak gevonden en deze zou op voorraad zijn. Derhalve had ik het artikel besteld. Eerste 7 dagen geen gehoor over de bestelling en de klantenservice nam 7dagen niet op. Na 7 dagen radiostilte e-mail ontvangen dat het artikel niet op voorraad was. Erg professioneel...nog net niet malifide, althans...eerst maar zien of het geld terug krijg. Winkel hier niet!

fantastisch

Retourzending en transport kosten vergoed en alles zeer snel!

goede snelle service

goede snelle en flexibele service

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Geweldig, kort en krachtig.

Ik heb besteld, 3 dagen later in huis een een pracht produkt.

Vandaag besteld, overmorgen binnen

Prettig!

Chatfunctie werkte goed en fijn om verwittigd te worden over tijdstip van aflevering.

Fijn zaken gedaan!

Van A tot Z ging alles naar wens

half tevreden...

we hadden een kunstof rol besteld, dit kwam ook zo aangegeven op het scherm, bij levering blijkt het toch een ijzeren te zijn. Geen duidelijkheid...

Mooi product en super snel geleverd

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Heel prettig

Gisteren besteld vandaag binnen, super.

zoals verwacht

Geen geweldige kwaliteit

Breekbaar artikel de sneeuw schep

Snelle reactie!

Duidelijke webshop met handige zoek- en chatfunctie. Snel antwoord op vragen en goed advies gehad. Uitstekend!

gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Niet super goed

Ik heb 2 x een zak zout besteld, En ik heb er maar 1 ontvangen!! Heb telefonisch contact met jullie gezocht Zou terug gebeld worden maar heb tot op heden niets vernomen

Snel correct en goed

Goede service.

Snelle levering.

snel en accuraat.

snel en accuraat.

Nvt

Nvt

Keurig

Netjes verpakt, op tijd bezorgd .. zorgvuldig

Philipsenstraat 3

5371CN Ravenstein