Perfect geregeld

Heb een gevulde gereedschapskist HBM besteld en netjes op afgesproken tijd geleverd.Degelijke kist met mooie inleg en gereedschap.Ga ik veel plezier van hebben. Rob

Good company

I’ve ordered from France and I was surprised to receive the tool trolley within 3 days. Super!

Snelle en prima levering

Op zijn naar gereedschapsprodukten kwam ik op deze site. Makkelijk en snel zaken te vinden en te bestellen en zeer snelle en correcte levering. Prijs ook prima

Geweldig servies en goede kwaliteit producten

Wij zijn heel tevreden met klant vriendelijke servies en kwaliteit van de producten

topproduct en snelle levering

zeer goed

Uitstekende service

Precies wat ik had besteld, snel geleverd. Telefonisch contact voor de afspraak. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Alle lof!

Fijne site en goed contact

Artikel op de site besteld en ondanks de drukte bij de alle koeriersdiensten het artikel 2 dagen later binnen gekregen. Op de dag zelf nog een telefoontje gehad dat de levering zou plaatsvinden. Top service en afhandeling!

Top!!!

Snelle verzending en prachtige heftafel!!

Snel geleverd en precies wat ik besteld heb netjes

Goed.

Prima.

Gisteren besteld, vandaag al in huis!

Zelfs in deze drukke maanden snel geleverd.

Garagekrik ontvangen zonder dempingsmateriaal in de verpakking,gevolg een gebroken wieltje. Ze hebben onmiddellijk een nieuw wieltje nagestuurd,goede service dus.

Alles ging goed van A t/m Z

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Zeer tevreden over de communicatie, levering en product.

Het bestelde product was niet leverbaar maar daarvoor in de plaats kreeg ik een goed alternatief aangeboden tegen dezelfde prijs. Dit was zeer naar tevredenheid. Er werd duidelijk over gecommuniceerd en ook over het leveren ervan. De eerste indruk van de kwaliteit van het product is goed. De kwaliteit op termijn moet natuurlijk blijken maar ik heb er alle vertrouwen in.

Ik had geen bevestiging gehad van mijn bestelling. Werd netjes terug gebeld waarschijnlijk in spam mail terecht gekomen. En dat klopte ook. Netjes geholpen!!!

Apparaat goed aangekomen

Post nl had een storing dus te laat bezorgd

supper!!!

Smiddags gebeld dat we het met Spoed nodig hadden, 2 uur later kwamen ze het netjes afleveren .Top!!!!!!!

Prima excellente service!!!

Via Bol.com een gereedschap wagen gekocht. We kregen netjes via gereedschapspecialist.nl te horen dat het misschien een paar dagen langer duurde ivm Corona. Vervolgens netjes per mail gezien dat het pakket werd bezorgd. Wat ik ook fantastisch vond was dat ik via Whatsapp ook een bericht kreeg met een foto van de afleverdatum. Toch binnen 4 werkdagen de gereedschap wagen binnen. Daarnaast was de HBM gereedschapkist bij gereedschapsspecialist.nl in de aanbieding! Ik wil Marcel en zijn team bedanken voor de prima service.

Fantastisch!

Snelle levering en zeer klantvriendelijk!

Verzenden duurde lang, contact is lastig te krijgen

Verzenden duurde lang, leek dropshipping. Contact is lastig te krijgen.

Fijne website en een prima afhandeling van de bestelling!

Snel en goed geleverd

Het was eenvoudig om via de webshop de bestelling te plaatsen. De bestelling was met 1 werkdag verwerkt. Via email werden status-updates verstuurd. Erg tevreden met de afhandeling van de bestelling en de geleverde producten.

Snel geleverd!

Prima ervaring!

Heel goede servies

Vlotte levering

Ruime keuze

Voldoende keuze en mogelijkheden.

Philipsenstraat 3

5371CN Ravenstein