retournering
Ervaring: Ik heb een compressor gekocht die bij opening van de doos niet beviel omdat de gemeten Db veel hoger (56Db ipv de geadverteerde 40Db gemeten op 1,5 mtr afstand ipv de gevraagde 1 mtr.) bleek te zijn dan in mijn geval vereist.
Kan gebeuren dus retour.
12 juli besteld
13 juli binnen (keurig)
14 juli retour, voorzien van de gevraagde documenten die daarnaast ook nog zijn doorgemaild naar inkoper Matsom) en verkoper (de gereedschapspecialist)
17 juli in goede staat retour ontvangen bij Matsom die dit per telefoon en mail heeft aangegeven bij verkoper.
24 juli per mail geïnformeerd waar het retourbedrag bleef. geen reactie.
Naar aanleiding hiervan een slechte review geschreven waar wel direct op gereageerd werd, echter met de mededeling dat men niet begreep waarom ik die review geschreven had, omdat men volgens de verkoopvoorwaarden binnen 14 dagen het geld moest terugstorten.
Ik heb aangegeven dat "binnen" 14 dagen niet betekent dat dit altijd pas "na" 14 dagen gedaan moet worden.
Gezien het feit dat alles de 17de door de inkoper is bevestigd en gemeld had ik toch zeker voor de 20ste het geld terug verwacht.
Hierop is mijn geld alsnog direct keurig overgemaakt.
Ik trek de slechte review terug omdat de afhandeling verder goed gegaan is, maar ben van mening dat de communicatie en afstemming beter had gekund.