Een probleem met de werking van het toestel werd na mijn mail van melding bijna onmiddellijk door Marcel beantwoord met de juiste oplossing.

Is prima

Ok

Heb ietsjes moeten wachten ... zonder veel mededelingen ... maar tussen kerst en nieuwjaar zal het overal wel druk zijn geweest ? Heb de goederen goed ontvangen geen minpunten of negativiteiten te melden .

Tevreden met alles

Alles naar wens!

Alles was goed

Toppie

Alles naar wens!

Vlugge afhandeling en goed materiaal

Goed en degelijk merk gereedschap aan een schappelijke, correcte prijs.

Volgende aankoop van gereedschap gaat zeker hier zijn.

ALLES GOED VERLOPEN ..

ALLES GOED ONTVANGEN.. DE 2 Kettingtakels 3 ton WERKEN GOED... DANK..

Zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je wel voor het zoeken naar een opvouwbare, stevige en hoge werkbank. Heel blij ermee. Dank voor je snelle service. Vertrouwd adres, tot de volgende bestelling.

Prima webshop, duidelijke communicatie en snelle levering.

Alles ging prima!

Niets op aan te merken, gewoon goed.

Bij het uitzoeken van het product op de website had ik toch nog een vraag waarbij ik heb gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg zelfs nog wat extra uitleg waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Het product werd snel geleverd en is niet te duur. In alle opzichten zeer tevreden!

grandioos

klacht binnen een paar uur opgelost

Ruim voldoende

Ik had een Mannismann 50 kg aambeeld gekocht. Op de afbeelding op de websites had hij 2 hoorns, bij het uitpakken bleek hij maar 1 hoorn te hebben. Verder is het aambeeld niet heel hard, waardoor er deuken ontstaan als toevallig de jammer op het aambeeld terecht komt. Voor mijn doel, werken met kinderen is dit juist fijn!

Duidelijke site

De aflevering van het product is redelijk snel maar nog sneller is het mailtje om mijn oordeel over het product te geven

prima service altijd snelle reactie bij vragen

Goeie levering

Top top goeie nette levering snelle reacties over de mail

10 punten!

Tevreden!

Mooi assortiment. Goede prijzen!

Ruime keuze, goeie prijzen

Heb al meermaals besteld en steeds vrij snel ontvangen tegen een goeie prijs.

Goede en snelle levering

Prima service en snelle levering en alles duidelijk per mail 👍

Precies zoals omschreven.

Goede afwikkeling van de bestelling.

Perfecto!

Snelle levering, goede prijzen.

Philipsenstraat 3

5371CN Ravenstein