De verpakking was beschadigd, miste 2 boutjes met moertjes. Maar die had ik zelf nog.
Fijn te horen dat je het zelf hebt opgelost Hilco. Je had ook contact met ons kunnen opnemen, dan hadden wij de boutjes met moeren nagestuurd. Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop!
Pluspunten
Komen afspraken na!
Pluspunten
Super snel
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Ik kon ook op zondag afhalen!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ik had een compressor besteld bij gereedschapspecialist.nl en deze bleek niet goed te werken na 6 maanden. Ze gaven een zeer goede service, retour gestuurd en twee dagen later werd een er nieuwe goedwerkende geleverd.
Graag gedaan en een goede wereldreis gewenst!
Pluspunten
Bedrijf voelt goed en heb er alle vertrouwen in.
Dat is altijd prettig te horen Wallie! Graag tot een volgende bestelling ...
Pluspunten
super snelle levering!
Pluspunten
Super snelle levering Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding Zeer eenvoudig bestelproces
Dankjewel voor je positieve feedback Elisabeth!
Pluspunten
s-Middags om 16.00 uur besteld, de volgende dag om 9.00 uur afgeleverd. Top!
Graag gedaan Fons!
Pluspunten
Na het door mij vergeten leveradres op te geven, werd er onmiddellijk contact gezocht om dit op te lossen. Ondanks dit, volgende dag geleverd in België
Pluspunten
Snelle reactie, goede aanbieding, goede prijs,
Veel plezier van de tuinslanghaspel Ron en graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Product, een kruiwagen werd snel verzonden, alleen door DHL was het pakket zoek geraakt. Er werd een tweede kruiwagen achteraan gestuurd, om te zorgen dat ik mijn kruiwagen zou krijgen, prima. Kruiwagen bevalt prima.
VerbeterpuntenDHL verwees mij door naar de afzender, zoals ook op hun website vermeld staat. De afzender zegt dat het DHL zijn fout is, was wel zo kan zijn, maar als klant sta je daar tussen in en heb je daar geen invloed op, laat die meningen naar de klant dan ook in het midden. Communicatie was niet altijd even duidelijk daardoor,
Wij nemen deze tip mee in de verbetering van onze processen René. Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop!
Pluspunten
- goede communicatie - snelle en goede levering zoals afgesproken - goede prijs/kwaliteit verhouding
Dankjewel voor de positieve beoordeling en veel plezier van de gereedschapswagen!
Pluspunten
Goede productinformatie
Wij wensen je veel plezier van de houtklover en graag tot een volgende bestelling!
Pluspunten
correcte en snelle levering
Pluspunten
Snel in huis
Pluspunten
Zeer fijne manier van zaken doen. Goed assortiment lege en gevulde gereedschapswagens. Goed en mooi gereedsschap.
Wij hopen dat de vrijwilligers van Stichting Perspectief nuttig werk kunnen doen met het geleverde gereedschap.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel en goed het juist bestelde gereedschap bezorgd
Dankjewel voor deze review Arthur!
Philipsenstraat 3
5371CN Ravenstein