Heel vlotte afhandeling

Product zoals verwacht, helemaal goed.

USB-sticks werden op tijd geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Prima communicatie.

Goede service en scherpe prijs.

Net als een aantal jaren geleden usb-sleutelhangers laten bedrukken. Toen was ik erg tevreden en ook nu weer. Alles ziet er goed uit en redelijk vlot geleverd. Minpuntje is dat ik nu alles vooraf moest betalen , dat hoefde de vorige keer niet.

Een fijn betrouwbaar klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt, snel levert en kwalitiet levert.

Het bedrijf reageert razend snel op elke aanvraag voor de levering van de gevraagde producten en denkt daarbij mee over de realisering van de verzoeken als het gaat om het ontwerp, kleurstelling en de layout. Heel snel komen voor goedkeuring de proefdrukken retour met de ontwerpen. De levering is daarna echt heel snel en de prioducten worden goed verpakt geleverd. En je kan jouw zendinng ook goed via internet volgen. Kortom een top bedrijf dat waarmaakt wat het belooft.

Wij bestellen al jaren onze promotieartikelen bij Stravers. Makkelijk bereikbaar per telefoon, de extra controle bij bestellen geven bij definitieve levering geen verassingen op! Altijd conform afspraak.

kwaliteit voor een scherpe prijs

In een prettig gesprek duidelijk gemaakt wat gewenst was. Heldere communicatie en een mooi product werd in korte tijd geleverd.

Uitstekende service en snelle levering

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en snel. De service was uitstekend: er werd goed meegedacht en alles werd netjes afgehandeld. De kwaliteit van de producten is prima. Ook de levertijd was perfect. Alles werd snel én volgens afspraak geleverd. Kortom: contact, service, kwaliteit én levertijd – alles was prima in orde Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan!

Altijd mooie kwaliteit producten!

De bestelling die wij doen zijn altijd goed van kwaliteit en de prijs is ook prima. Voorma en Walch Makelaars in het Gooi is heel blij met Stravers en in het bijzonder Basilja!

Super vlotte service

Super vlotte service en super product. Super dienstverlening ! Merciiii

Dikke prima

Erg vriendelijke service, snel en product ziet er goed uit!

Hele positieve ervaring

We zijn wederom goed en persoonlijk geholpen bij de bestelling van een relatiegeschenk. Vlotte verzending en bestelling ziet eruit zoals verwacht.

Goed geholpen, snelle actie en snelle levering van prachtig product.

Door omstandigheden waren wij vergeten om ruim op tijd het cadeau voor de eind examenleerlingen te bestellen. Telefonisch contact met Basilja van Stravers was voldoende om toch nog ruim op tijd (één dag van voor de diplomering :)) de cadeaus binnen te krijgen. Hartelijk dank voor het mooie product en de snelle levering!

Fantastisch geregeld!

Van begin tot eind liep alles soepel en volgens plan!

Toffe brillen die goed en snel geleverd zijn

Wij hebben nu al enkele producten besteld en alles naar wens. Wij gaan bij Stravers vast nog meer bestellen.

zakelijk, betrouwbaar en zeer prettig

Al een aantal keer heeft Stravers zich bewezen als een betrouwbare partner die bereid is om mee te denken en zich aan te passen aan de wens van de klant.

prettige samenwerking en snelle levering

snelle reactie op bestelling en vragen. fijn meegedacht met de opdracht en het product. snelle levering en goed verpakt. prima service.

Snel, prettig schakelen en prima kwaliteit

Artikelen besteld voor een zakelijk event. Fijn dat ondanks de krappe deadline alles keurig op tijd geleverd is. Prima kwaliteit. Snelle service en prettig schakelen.

Altijd goede service! Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering, mooie hoedjes en altijd goede service!

Kan niet beter!

Via mijn vaste contactpersoon Basilja wordt alles opgelost en is niets een probleem. Op deze manier vanuit het buitenland een heel aardig vakantiepakket voor onze hardwerkende collega's kunnen bewerkstelligen binnen 0,5 uur! Chapeau en met dank!

heel duidelijk en snel

een hele goede ervaring. werkt snel reageert snel en alles is heel duidelijk

Erg tevreden

Door het snelle ervaring erg blij mee.

Uitstekende service en goed product

We zijn super geholpen en het resultaat is erg mooi. De fles is stevig en de opdruk komt hier heel mooi op uit.

Fijne samenwerking met duidelijke communicatie en een levering die helemaal naar verwachting was

De communicatie verliep vlot en prettig: snelle reacties, heldere afstemming en goede opvolging. De gadgets zijn netjes verzorgd, zoals verwacht, en op tijd geleverd. Kortom: een soepel en prettig proces van begin tot eind.

Geweldig!

✨ Wat een topservice! Het contact met Basilja verliep echt superfijn! Vanaf het eerste moment verliep de communicatie soepel, snel én persoonlijk. Je merkt meteen dat ze meedenkt en écht betrokken is. Superprettig om mee samen te werken! Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling – en raad het iedereen van harte aan om hier te bestellen.

Altijd erg tevreden

We bestellen al jaren bij Stravers. Dit is altijd naar wens. Ook wordt er altijd snel gereageerd en gehandeld.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!