Top service en snelle levering

Wij bestellen regelmatig promotiemateriaal bij Stravers en altijd naar volle tevredenheid. Het contact met Basilja is heel prettig en de levering is snel en correct. Zeer goede service en aanrader!

Persoonlijk contact, snel en betrouwbaar

Stravers is een fijne partij om mee samen te werken. We bestellen al langere tijd diverse materialen hier. Door het persoonlijke contact voel je je gewaardeerd als klant. Je krijgt snel antwoord op vragen, er wordt meegedacht en een bestelling wordt snel in behandeling genomen. Onze ervaring is tot nu toe erg goed.

Duidelijke reacties op vragen en goede opvolging.

Goede opvolging op vragen tijdens het offerte proces en adequate oplossing voor een kleine onduidelijkheid in de prijs. Na de offerte verliep het productie proces en levering verder uitermate soepel en efficiënt.

Snelle levering, goede service

Bij Stravers wordt je snel en correct geholpen. Kwaliteit van producten en levering is goed en snel. Gravering in product precies zoals gewenst. Kortom, een zeer tevreden klant.

Perfect!

Heel goed communicatie en alles volgens een afspraak gedaan. Top!

Snel geregeld en een top resultaat

Wij waren op zoek naar een telefoonhouder met logo die op korte termijn geleverd kon worden. Waar we overal tegen een dichte deur aanliepen was dit bij Stravers wel mogelijk. Na een belletje bleek dat ze 150 stuks binnen een week konden leveren. Goede communicatie en een goed resultaat, top!

Tevreden

Goede kwaliteit en communicatie, wordt snel begrepen wat bedoelt wordt qua vormgeving. Snelle levering van de bestellingen ook. Ben zeer tevreden.

Ik kan het warm aanbevelen

Onlangs een partij thermosflessen met bedrukking besteld. het contact verliep soepel en snel en de levering was zoals afgesproken. Niets op aan te merken dus.

Altijd goede service!

Verschillende malen verschillende items besteld bij Stravers. Het contact met Basilja is erg prettig. We worden altijd snel en professioneel geholpen. Aanrader.

Goed kwaliteit en service!

Stravers Promotions is makkelijk en snel bereikbaar, met een klantgerichte service (ook voor spoedjes). Stravers Promotions levert een goede kwaliteit! Zeer tevreden en aanbevelingswaardig!

Snelle levering en persoonlijk contact

Persoonlijk contact en een snelle levering! Een zeer tevreden klant!

Prima service!

Communicatie is prettig en er wordt op mails snel gereageerd. Bestelling in goede orde ontvangen!

Prima service, snel handelen

Ik was erg laat met mijn order, dit heeft men snel en goed geleverd.

Goede ervaring!

Normaal gesproken schrijf ik geen reviews maar als de ervaring uitstekend is dan neem ik wel even tijd. Stravers heeft mij goed geholpen met het bedrukken en leveren van leren USB sticks. Na wat afstemming over het design waren we er snel uit en zijn de usb sticks op tijd geleverd. Goede communicatieve vaardigheden ook. Snel en duidelijk. Top! M

Mooi bedrukt en snel geleverd

Mooie snijplank met logo erop gedrukt. ziet er netjes uit en werd snel geleverd. fijn contact via de mail.

Klantvriendelijk, snel en correct

Vragen worden snel beantwoord (via e mail en chat) Producten zijn top qualitie

Makkelijke en snelle communicatie

Je krijgt snel antwoord op je vragen.

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van pennen, boekenleggers, mooie rugtassen en nog veel meer. Dit allemaal voor onze deelnemers die een opleiding of training bij ons volgen.

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van onder andere pennen, boekenleggers en mooie rugtassen. Dit allemaal voor de deelnemers die bij ons een opleiding of training volgen. Beeckestijn Business School

Snelle en goede service!

Fijne samenwerking voor het bedrukken van pennen, boekenleggers en mooie tassen en nog veel meer. Dit allemaal voor de deelnemers die bij ons een opleiding of training volgen. Beeckestijn Business School

Geweldige service en kwaliteit!

Geweldige service en kwaliteit!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Persoonlijke mail ontvangen er wordt mee gedacht over je bestelling. Goed mail contact en alles naar wens.

De Bolanden 6

7071 PW Ulft

Over Stravers Promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten: dat is ons werk. Stravers Promotions is al ruim 40 jaar groothandel in promotionele artikelen. Wij hebben alles in eigen huis en bedrukken jouw relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, al vanaf 48 uur. Om het makkelijk te maken, sturen we eerst een grafische drukproef. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact hoe de opdruk op het artikel komt. Kennismaken met ons assortiment? We helpen je graag. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar natuurlijk staat ook de koffie in onze showroom klaar. Tot snel!